Monica Bellucci – Cu sânii la vedere şi protagonista unui sărut fierbinte la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes

Publicat pe

La 52 de ani, Monica Bellucci a avut şansa să fie aleasă pentru a doua oară maestră de ceremonie la Cannes, iar senzuala actriţa italiană a deschis Festivalul de la Cannes aşa cum numai ea putea să o facă.

 

Şi-a făcut apariţia într-o rochie din tul, semnată Christian Dior, o creaţie transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii şi picioarele, actriţa oferind astfel o nouă imagine memorabilă.

 

Cu rochia sa a cărei culoare oscila între negru şi albastru marin şi părul ondulat şi dat într-o parte, Monica a avut o apariţie care nu a lăsat pe nimeni indiferent.

 

Rochia, o creaţie a unui designer francez, i-a dat Monicăi un aer maiestuos şi foarte senzual, aceasta reuşind să-şi arate corpul, dar şi sa-l ascundă în acelaşi timp. Cu sânii acoperiţi, dar în acelaşi timp la vedere, cu o fustă care părea să nu ascundă, nimic, Monica Bellucci a confirmat încă o dată de ce este una dintre cele mai frumoase si sexy femei.

 

Alături de Alex Lutz, actriţa a dansat pe melodia Piensa Mi' de Luz Casal de pe coloana sonoră a filmului „Tocuri ascuţite', filmul regizorului Pedro Almodovar, cel care prezidează juriul de la Cannes în acest an.

 

Dansul lor s-a terminat cu un sărut fierbinte, cei doi amintind de un moment similar petrecut anul trecut şi ai cărui protagonişti au fost Catherine Deneuve şi Laurent Lafitte.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Monica Bellucci – Cu sânii la vedere şi protagonista unui sărut fierbinte la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la CannesMonica Bellucci – Cu sânii la vedere şi protagonista unui sărut fierbinte la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter