Bella Hadid - cu lenjeria intimă la vedere la Festivalul de Film de la Cannes 2017

Publicat pe

Festivalul de Film de la Cannes și-a deschis porțile, miercuri, pentru cea de-a 70-a ediție, așa că vedetele din toată lumea au luat cu asalt covorul roșu de la Palais des Festivals. Una dintre celebritățile care au făcut furori este Bella Hadid, care și-a arătat chiloții în fața fotografilor.

La gala de deschidere a festivalului de film, Bella a purtat o rochie roz pal, decoltată, lungă și spartă pe picior până la coapsă. Însă pe cât de frumoasă a fost rochia, pe atât de multe probleme i-a creat. Bella a defilat pe covorul roșu cu lenjeria intima roz, în aceeași nuanță cu rochia, la vedere. În plus, fotografii au surprins și un detaliu mai puțin plăcut la lenjeria modelului. Dintr-o parte se poate distinge și un protej-slip, probabil, care iese de sub chiloți. Cert este că Bella nu a fost deranjată de aceste incidente și a zâmbit încontinuu la cameră.

Nu este prima apariție de acest gen a modelului. Anul trecut a purtat, la Festivalul de Film de la Cannes, o rochie roșie, la fel de decoltată și spartă pe picior, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă.

Bella Hadid - cu lenjeria intimă la vedere la Festivalul de Film de la Cannes 2017Bella Hadid - cu lenjeria intimă la vedere la Festivalul de Film de la Cannes 2017

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

 Ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes. Ce vedete au strălucit pe covorul roşu în prima seară 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter