Adrien Brody și Lara Lieto - cel mai frumos cuplu de la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes

Publicat pe

Adrien Brody și iubita sa Lara Lieto sunt cu adevărat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și asta au demonstrat-o și miercuri seară pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Cannes este locul unde, acum 4 ani, „Pianistul' și Lara se îndrăgosteau și legau o frumoasă poveste de dragoste. Acum, cei doi au pășit din nou pe covorul roșu, iar Lara a avut o apariție spectaculoasă.

Iubita lui Adrien Brody a strălucit într-o rochie bleu, din voal, lungă, decoltată, pe sub care se poate distinge o dantelă albă. Aceasta nu a accesorit ținuta cu nimic altceva decât o geantă plic albă și a purtat o pereche de sandale argintii. Adrien a mers pe clasic și a purtat un costum negru, cămașă albă și papion.

Cei doi au făcut spectacol în fața fotografilor. S-au sărutat, au dansat, s-au ținut în brațe și s-au privit drăgăstos încontinuu.

Adrien Brody și Lara Lieto - cel mai frumos cuplu de la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la CannesAdrien Brody și Lara Lieto - cel mai frumos cuplu de la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Monica Bellucci – Cu sânii la vedere şi protagonista unui sărut fierbinte la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter