Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum: "Mă simt mai tânără"

Publicat pe

Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme și spune că se simte mult mai tânără acum, cu noua greutate. Cântăreața de muzică populară face mult sport, zi de zi, pentru a-și menține silueta pe care cu mari eforturi a obținut-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ajutorul operației de micșorare a stomacului și a regimului strict, Nicoleta Voica a pierdut, în total, 35 de kilograme. A vrut însă să se și mențină la greutatea potrivită, așa că și-a schimbat viața și a renunțat la alimentele procesate.

Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum: "Mă simt mai tânără"Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum: "Mă simt mai tânără"

Ce nu mai mănâncă Nicoleta Voica de când a slăbit 35 de kilograme

„Când m-am dus să mă operez, aveam 80 de kilograme. Am avut trei operaţii', a spus Nicoleta Voica
și a dezvăluit ce înseamnă pentru ea cele 35 de kilograme pierdute.

'Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare', a mai declarat ea, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mai mult, nu s-a ferit să spună exact cât cântărește, un subiect pe care puține femei, mai cu seamă vedete, îl abordează.

'Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci', a spus Nicoleta Voica.

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:Cu școala e groasă rău de tot

Nicoleta Voica face și mult sport de când a slăbit 35 de kilograme

'Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri zilnic şi fac exerciţii pentru braţe. Înainte, nu aş fi făcut nimic.

Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu mezeluri, nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool', a spus ea despre noul regim de viață, unul complet diferit de ce a cunoscut până acum.

Partenerul de mișcare al Nicoletei Voica este chiar soțul ei.

„Când te apuci de lăutărie și de evenimente, cu nutriția mai pe planul doi, dar trezindu-mă cu 17 kilograme în plus în pandemie, am zis să ne apucăm de treabă. Acum 7 luni am luat decizia. Ne-am apucat să facem minim 6000 de pași, Nicoleta, respectiv 10.000 de pași eu.

Ne-am apucat să ne echilibrăm alimentația, am introdus suplimenții corespunzători. Nicoleta a început să se odihnească mult mai bine', spunea soțul Nicoletei Voica, Alin Bagiu, anul trecut.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter