Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician. Imaginile i-au surprins pe fani 

Publicat pe

Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician. Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, nu este străină de intervențiile estetice. Vedeta vrea să fie în cea mai bună formă, de aceea caută cele mai inovatoare metode de înfrumusețare și face destul de mult sport. Imaginile recente arată cât de mult s-a schimbat Elena Băsescu! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu are rutina ei de îngrijire și știe cel mai bine ce anume i se potrivește sau ce ar vrea să încerce. Fiica politicianului Traian Băsescu a apelat, de-a lungul anilor, la diverse intervenții estetice, lăsându-se cu încredere pe mâna specialiștilor. Bruneta face destul de mult sport, iar în imagini se poate vedea cum are un trup ca tras prin inel. 

Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician. Imaginile i-au surprins pe fani Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician. Imaginile i-au surprins pe fani 

Elena Băsescu are, la 42 de ani, o siluetă de invidiat. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu se preocupă destul de mult de cum arată, mai ales când vine vorba de zona feței. De-a lungul timpului, bruneta a avut câteva intervenții estetice, astfel că și-a mărit buzele, și-a operat nasul și și-a tatuat sprâncenele. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Băsescu și Syda, la 5 ani de la divorț:”Amândoi avem…”

Citește și: Unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu, după ce a rămas mamă singură

Citește și: Sânziana Buruiană își alăptează ambele fiice:”Sunt șase ani și jumătate. O să vorbesc cu cei de la Cartea Recordurilor”

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută:Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIV

Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician

Fiica cea mică a fostului președinte al țării, Traian Băsescu, are multă grijă de felul în care arată, dar și de aparițiile ei în social media sau în spațiul public. Elena Băsescu este o mamă singură, cu trei copii, dar care nu uită și de nevoile ei personale. Ea se bucură de timpul petrecut alături de Sofia și Traian, din relația cu Bogdan Ionescu (alias Syda), dar și de Anastasia, în vârstă de aproape patru ani, din relația cu Cătălin Tomată. 

De-a lungul anilor, vedeta a avut câteva intervenții estetice și s-a lăsat, cu încredere, pe mâna specialiștilor. Ea știe cel mai bine care sunt metodele inovatoare de înfrumusețare, iar pe lângă asta, mai face și sport. Potrivit Click!, bruneta a pășit, din nou, într-o clinică de înfrumusețare, unde a optat pentru injecțiile cu botox și acid hialuronic. Nu este străină de schimbările de fizionomie. Fata lui Traian Băsescu și-a operat nasul, și-a mărit buzele și și-a tatuat sprâncenele. 

Elena Băsescu și-a închis afacerea cu haine

Elena Băsescu și-a închis afacerea cu haine pentru femei și copii, deschisă în 2018, pentru că vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor. Firma Elenei Băsescu a mers pe pierdere și a strâns mai multe datorii, decât profit, așa că fiica fostului președinte a decis să tragă obloanele.

Elena Băsescu își implica și copiii în această afacere, cei mici ajutând-o pe mama lor la ședințele foto. După ce a fost europarlamentar din partea PDL (2009-2014), mezina fostului președinte Traian Băsescu a crezut că dă lovitura în afaceri. După ce a comercializat haine, EBa a lansat și o colecție de măști reutilizabile, din bumbac.

Sursă foto: Facebook, arhivă, Click

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter