Cum arată acum fiicele lui Michelle și Barack Obama. Malia și Sasha sunt două tinere frumoase, dar nu seamănă deloc între ele!

Publicat pe

La trei ani de la plecarea de la Casa Albă, fiicele lui Barack și Michelle Obama s-au schimbat mult. Malia și Sasha nu mai seamănă de loc cu micuțele care s-au mutat acolo în 2009, când tatăl lor a câștigat alegerile prezidențiale pentru prima oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La trei ani după ce au părăsit Casa Albă, Malia (21) și Sasha (19) au vorbit pentru prima oară, la zece ani distanță de ultimul interviu, în cadrul unui testimonial pentru Netflix, după ce a apărut documentarul Becoming, ce poartă același nume ca biografia scoasă de Michelle Obama. Fiicele fostului președinte american și ale Primei Doamne sunt acum domnișoare în toată firea, iar părinții lor sunt extrem de mândri de ele.

Citește și: 10 ani de relație și 8 de căsnicie! Secretul relației dintre Delia și soțul ei, care-i este și manager: „În general, nu ne prea certăm” / EXCLUSIV

Sasha și Malia sunt studente la universități de prestigiu

„Sunt fericită pentru ea că e mândră de ceea ce a realizat, deoarece, mă gândesc, cel mai important lucru pentru un om e să fie mândru de el”, spunea Saha, în documentar, despre mama ei.

Malia avea 10 ani în momentul în care tatăl ei a fost ales la Casa Albă, iar Sasha, 7 ani. Acum, fiica cea mare este studentă la Harvard, iar mezina familiei este în primul an la Universitatea din Michigan. Deși au moștenit, fiecare, date fizice de la părinții lor, paradoxal, cele două surori nu seamănă deloc între ele.

Citește și: Dieta Annei Kournikova, la 39 de ani. Soția lui Enrique Iglesias arată impecabil și după trei nașteri: iată meniul ei complet, într-o zi!

Viața unor fiice de președinte

Acum doi ani, Michelle Obama povestea că le-a ținut special pe fiicele sale departe de lumina reflectoarelor, tocmai pentru a le oferi o viață cât de cât normală, în condițiile date.

„Îți dorești ca ele să aibă experiențe minunate în viața personală și vrei să poată eșua sau să se poticnească departe de ochii lumii, ca orice alt copil. Dar când nu le este permis să facă asta, este nedrept și te simți vinovat, pentru că știi că nu ele și-au ales viața asta”, mărturisea Michelle.

Cum arată acum fiicele lui Michelle și Barack Obama. Malia și Sasha sunt două tinere frumoase, dar nu seamănă deloc între ele!Cum arată acum fiicele lui Michelle și Barack Obama. Malia și Sasha sunt două tinere frumoase, dar nu seamănă deloc între ele!

Drept urmare, mama celor două tinere s-a străduit să le ofere un cadru de viață cât mai normal, încurajând staff-ul de la Casa Albă să le lase să facă mici treburi și relaxând codul vestimentar, deoarece nu a vrut ca Sasha și Malia să crească crezând că e normal să fii servit la masă de bărbați afro-americani îmbrăcați în frac…

Citește și: Vloggerul Alexandru Colo Bălan a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Ce pedeapsă a primit

„A trebuit să mă rog de menajere: <>”, a mai spus Michelle.

Că strategia folosită de fosta Primă Doamnă a dat roade se poate observa în devenirea Sashei și a Maliei, care nu diferă prea mult de fetele de vârsta lor… Dacă facem abstracție că atât ele, cât și părinții lor sunt păziți cu strășnicie de bodyguarzi.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter