Vloggerul Alexandru Colo Bălan a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Ce pedeapsă a primit

Publicat pe

La nici 24 de ore după ce a fost reținut de polițiștii de la Secția 9, Alexandru Colo Bălan a fost eliberat. Tânărul vlogger care a instigat la violență și abuz împotriva minorelor se află acum sub control judiciar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Timp de 60 de zile, Alexandru Colo Bălan se află sub control judiciar și nu are voie să posteze conținut sub nicio formă pe Internet. „Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta – postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog', se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…' / EXCLUSIV

Anchetatorii au stabilit în rechizitoriu că „în luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming în care își instiga urmăritorii și abonații să realizeze infracțiuni de viol cu precădere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerând că aceste fapte sunt justificate având în vedere aspectul fizic al acestora şi vestimentaţia sumară, videoclip ce a fost înregistrat şi postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane'.

Vloggerul Alexandru Colo Bălan a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Ce pedeapsă a primitVloggerul Alexandru Colo Bălan a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Ce pedeapsă a primit

Declarațiile șocante pentru care Alexandru Colo Bălan a fost arestat marți seară

Scandalul a început după ce vloggerul a făcut declarații halucinante pe YouTube, în 2017, iar acum au fost depuse mai multe plângeri împotriva lui. Alexandru Colo Bălan a fost arestat și plătește acum pentru cuvintele și ideile șocate pe care le-a avut atunci.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici Oh! Cine-i tăticul tău’, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo, care l-au împins în spatele gratiilor.

Citește și: Alexandru Colo Bălan a fost arestat, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor. Câți ani de închisoare riscă

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter