Simona Halep își construiește un spital la Constanța. Sportiva a primit aprobarea pentru clinica de recuperare medicală

Publicat pe

Simona Halep își construiește un spital la Constanța. Este o clinică de recuperare medicală, pentru care sportiva a și primit aprobare de construcție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Societatea Cubit SRL, deţinută de tatăl Simonei Halep, investeşte într-o clinică medicală în staţiunea Mamaia. În acest sens, societatea a obţinut de la Primăria Constanţa miercuri, 29 aprilie, certificatul de urbanism pentru „recompartimentare și amenajare clinică de recuperare', a relatat ziuadeconstanta.ro.

La adresa respectivă se află o clinică pe care, probabil, firma tatălui Simonei o va transforma, adăgând etaje suplimentare și corpuri auxiliare.

„Însă, actul emis prevede câteva condiţii de care SC Cubit trebuie să ţină cont. Mai exact, au are oligaţia de a respecta reglementările urbanistice aprobate conform HCL nr. 51/2016. Concret, construcţia trebuie să aibă posibilitatea de a asigura stationarea autovehiculelor aferente acestei funcţiuni în incinta parcelelor, în conform normelor în vigoare. Societatea Cubit SRL a fost înfiinţată de Stere Halep în anul 1992 şi se ocupă de restaurante.', a mai relatat sursa citată.

Halep își face și hotel

Familia Halep, prin fratele Simonei, Nicolae, investeşte şi într-un hotel din Constanța, ce va fi situat în locul cafenelei ce a purtat numele Simonei Halep, SH, situată pe strada Mircea cel Bătrân, închisă acum doi ani. 

De asemenea, Nicolae Halep, pentru SC New Concept Imob SRL, a solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism necesar demolării unui imobil situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105. În locul ei va fi edificat un hotel 2s+P+4e. Mai exact, este vorba despre cafeneaua SH Cafe. Pe data de 27 aprilie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1590 – Desfiinţare imobil existent S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant şi construire hotel 2s+P+4e', a scris Ziua de Constanța.

Anul trecut, pe data de 18 aprilie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1290, care constă în următoarele: „Extindere şi supraetajare cu două niveluri construcţie existentă S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant rezultând imobil s+p+4e servicii cazare cu alimentaţie publică la parter. 

Simona Halep își construiește un spital la Constanța. Sportiva a primit aprobarea pentru clinica de recuperare medicalăSimona Halep își construiește un spital la Constanța. Sportiva a primit aprobarea pentru clinica de recuperare medicală

Simona Halep a câștigat două turnee de Grand Slam, Roland Garros (în 2018) și Wimbledon (în 2019) și a încasat în carieră premii brute de 36.551. 855 dolari.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter