Mihai Bendeac, în hohote de râs când a aflat că o tânără a fost abuzată sexual: ”Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu de la copilițe de liceu...”

Publicat pe

După scandalul în care este implicat Alexandru Colo Bălan, Mihai Bendeac a fost luat și el în vizor, după ce s-a amuzat pe seama unei vedete de la noi a fost la un pas să fie violată. Actorul a făcut public un videoclip în care comentează pe baza acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vloggerul român a fost reținut de polițiști, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor și i-au fost făcute mai multe plângeri. Se pare că și Mihai Bendeac a avut o reacție total nepotrivită atunci când a aflat că fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu a fost abuzată fizic și sexual, în liceu.

Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi. Haaaa, haaa', spune Mihai Bendeac în deschiderea unui moment de pe canalul său de YouTube, din 2015.

Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu', continuă el lectura articolului din Wowbiz, recomandat de un prieten.

Juratul de iUmor se amuză pe baza declarațiilor Anei Mocanu. Fosta asistentă TV a povestit în urmă cu câțiva ani cum a suferit enorm, după ce a fost agresată în perioada liceului.

Ana Mocanu a povestit prin ce calvar a trecut în perioada liceului

Fosta asistentă TV a suferit cumplit și a fost foarte afectată de cele întâmplate. Ana Maria Mocanu a trecut singură peste această traumă și i-a fost frică să povestească familiei sau celor apropiați.

'Îmi aduc aminte şi nu îmi face bine. Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă ca adolescentă şi am foarte mare încredere în oameni şi sunt des păcălită. Băiatul respectiv făcea parte din grupul nostru de prieteni. Credeam că aşa este el, mai afectuos, dar… Făceam liceul în zona Vitan, e o zonă mai întunecată. S-a oferit să mă conducă acasă pentru că era mai mare şi avea permis. Eu ştiindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit maşina şi a început să fie foarte violent cu mine şi verbal şi fizic. 

Ana Maria Mocanu

A fost cel mai greu moment din viaţa mea. Nu aş vrea să treacă nimeni prin aşa ceva. M-a bruscat, eu am început să plâng. Am reuşit să scap. Mi-a fost mult timp teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune a Bacalaureatului am şi picat. Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui până acum aşa ceva. Nici acum nu mi-am revenit, la zece ani de la eveniment. nu puteam să îmi sun familia şi să le spun, nu am vrut să îi supăr. Eu pe ei îi iubesc cel mai mult din viaţa asta, ei erau plecaţi. Eu mă chinuiam singură, eram cu responsabilităţi şi nu doream să îi îngrijorez. Am crezut că trebuie să fiu mai puternică, să mă duc la şedinţe de consiliere şi să îmi revin singură', a povestit Ana pentru Antena Stars.

Citește și: Ana Mocanu a sfidat legea. Fosta asistentă TV și-a serbat ziua de naștere alături de preteni, în plină pandemie de coronavirus

Mihai Bendeac s-a amuzat terbil pe seama situației în care a fost Ana Mocanu

Râzând în hohote, actorul face afirmații șocante și total neașteptate din partea lui. Mihai Bendeac chiar face o glumă cu subînțeles, cum că fosta asistentă TV ar fi prostituată, iar agresiunea sexuală nu ar fi existat cu adevărat.

De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?! Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău. Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!', este reacția juralui de la iUmor.

Mihai Bendeac a continuat și a legat de această situație și minorele care îl contactează în privat. 'Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori', a spus actorul.

Mihai Bendeac, în hohote de râs când a aflat că o tânără a fost abuzată sexual: 'Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu de la copilițe de liceu...'Mihai Bendeac, în hohote de râs când a aflat că o tânără a fost abuzată sexual: 'Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu de la copilițe de liceu...'

Citește și: Mihai Bendeac și familia lui au fost infectați cu coronavirus. Actorul a ținut totul ascuns: 'Aveam toate simptomele'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter