Cum arată acum Magda Ciumac. În ce relații a rămas cu Tolea, fostul ei soț: "Un leu nu am primit de la el"

Publicat pe

Cum arată acum Magda Ciumac. În urmă cu câțiva ani, Magda Ciumac devenea cunoscută în urma relației scandaloase pe care a avut-o cu Tolea Ciumeac. Cei doi au fost căsătoriți și au împreună un fiu, în vârstă de 16 ani. Anii au trecut, iar viața Magdei Ciumac s-a schimbat total.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Ciumac și Tolea Ciumac au deveniți cunoscuți după ce au apărut în nenumărate rânduri la postul de televiziune OTV, deținut de Dan Diaconescu. Scandalurile dintre cei doi foști soți aveau să facă audiență, iar bruneta devenise un invitat permanent în platoul televiziunii.

Cum arată acum Magda Ciumac. În ce relații a rămas cu Tolea, fostul ei soț: "Un leu nu am primit de la el"Cum arată acum Magda Ciumac. În ce relații a rămas cu Tolea, fostul ei soț: "Un leu nu am primit de la el"

Anii au trecut, iar Magda și Tolea Ciumac au divorțat și au mers fiecare pe drumul său. În urmă cu câțiva ani, Magda a părăsit România și s-a stabilit în Italia, alături de actualul ei soț și fiul ei. Bruneta este schimbată total!

Citește și:Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele'

Citește și:Jennifer Gates este însărcinată.Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și:Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: „Mai vreau…”

Citește și: Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina:„Fără victorie, nu poate exista pace'

Cum arată acum Magda Ciumac

În urmă cu mai bine de 15 ani, Magda Ciumac devenea un personaj cunoscut de mulți români. Aceasta a devenit cunoscută în urma scandalurilor pe care le-a avut cu fostul ei soț, luptătorul Tolea Ciumac. Cei doi apăreau deseori în platoul televiziunii OTV, condusă de Dan Diaconescu. Anii au trecut, iar viața Magdei s-a schimbat. Bruneta a divorțat de tatăl fiului ei, iar acum locuiește în Italia, alături de actual ei partener.

Magda Ciumac este activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu ea și soțul său. Deși au trecut atâția ani, Magda Ciumac pare neschimbat, având aceeași siluetă de invidiat.

Ce relație are acum Magda cu Tolea Ciumac

Magda Ciumac a divorțat de Tolea Ciumac în urmă cu câțiva ani, iar în prezent cei doi nu păstrează legătura. Deși au un copil împreună, Magda susține că fostul soț nu s-a interesat de copilul lor. Mai mult, bruneta a mai dezvăluit că luptătorul nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru Sasha.

Pe Tolea nu l-am deranjat nici cu un telefon în 16 ani. Nici măcar nu l-am căutat să-mi dea pensie alimentară la copil, chiar dacă a fost obligat de Instanță. Nici măcar un leu n-am primit de la Tolea, și băiatul nostru are 16 ani', a spunea Magda.

Magda Ciumac, scandal cu actuala iubită a lui Tolea Ciumac

Magda Ciumac a declarat recent că actuala iubită a lui Tolea Ciumac o caută, motiv pentru care a acuzat-o de hărțuire. Bruneta susține că îl caută pe actualul ei soț, iar acest o deranjează.

Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjează, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute?', a declarat Magda, relatează playtech.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter