Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cum arată acum

Publicat pe

Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Mihaela Tatu, în vârstă de 58 de ani, a scris istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 x femeie”. Vedeta s-a retras în urmă cu ceva ani din televiziune și s-a dedicat altor proiecte. Recent, a fost prezentă la un eveniment și a atras privirea tuturor. Iată cum arată acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare de televiziune din România. A scris istorie cu emisiunea „De 3 x femeie”, însă de ceva ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și s-a dedicat altor proiecte. Chiar dacă a primit mai multe oferte, vedeta de televiziune a spus că nu-și mai dorește să revină pe micile ecrane. 

Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cum arată acumMihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cum arată acum

Recent, Mihaela Tatu a fost prezentă la un eveniment, iar fanii au fost surpinși să o vadă. S-a schimbat total, a adoptat un nou look și a slăbit vizibil. Iată cum arată acum!

Citește și: De ce este Mihaela Tatu singură, la 58 de ani:'Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva, în…'

Citește și: Cum este, de fapt, relația dintre Mihaela Tatu și fiica ei. Cu ce se ocupă Ioana

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, de ziua lui:„M-a blocat, am înlemnit’

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:’Pentru mine, nu există aceste persoane’

Mihaela Tatu, apariție spectaculoasă la un eveniment

După o perioadă dificilă din viața ei, Mihaela Tatu a decis să se retragă din televiziune și să-și descopere o altă menire. Astfel, a devenit trainer pentru vorbitul în public și este extrem de fericită cu ceea ce face acum.

Recent, prezentatoarea a fost prezentă la festivalul „Atipic Beauty' de la Oradea și a strălucit la propriu. A îmbărcat o rochie elegantă și a purtat un make-up cât se poate de natural. De asemenea, fanii au observat imediat că a slăbit spectaculos și zeci de comentarii au fost lăsate la ultima postare a vedetei de pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu după ce a renunțat la televiziune

După ce a reușit să se vindece, Mihaela Tatu a decis să călătorească prin toată lumea. Timp de doi ani, a descoperit țări și culturi noi, însă când a revenit în țară a avut parte de o surpriză. Nu se mai simțea bine să facă televiziune.

Astfel, a cântărit bine decizia și a decis să se gândească la abilitățile sale. Și-a dat seama că este un comunicator foarte bun și așa a ales să devină trainer pentru vorbitul în public.

„Într-o zi mi-am dat seama că eu sunt un comunicator foarte bun, aveam informații, lejeritate și experiență în toate suporturile media, adică eram pregătită pentru ceea ce se numește Comunicare. În ultimul timp citisem și învățasem mult în acest domeniu. Și am găsit nișa: public speaking în mediul de business. Asta la început. Am fost și am vorbit cu doamna mea dragă profesoară de dicție, Ileana Cârstea Simion, și mi-a dat undă verde. Pe lângă psihologie am studiat logopedie, metalimbaj și logoterapie. Am învățat cum să fac un om timid și lipsit de încredere să reușească să vorbească liber și destins în fața unui auditoriu, fără jenă sau stânjeneală. Acreditată ANC, am devenit trainer în tehnica și arta livrării discursului’, a declarat Mihaela Tatu.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter