Cum arată acum Olga Bălan, artista cu cei mari sâni, din România. A suferit o intervenție de micșorare a bustului

Publicat pe

Olga Bălan, femeia cu cei mai mari sâni din România, a decis să renunțe la podoabele care au făcut-o celebră, iar motivul a fost unul pur medical, pentru că aceasta avea probleme cu coloana din cauza sânilor prea mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Olga Bălan a decis să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a putea scăpa de povara pe care au ajuns să o reprezinte sânii ei. Pentru că nu se mai putea face altceva, vedeta a decis să apeleze la ajutorul unui medic, pentru a-și micșora sânii, care îi făceau viața grea.

În anul 2012, Olga Bălan a mers în Italia, unde a suferit intervenția chirurgicală care avea să îi facă viața mai ușoară. Ea a precizat că a fost nevoită să meargă în Italia, pentru că în țara noastră ar fi trebuie să plătească pentru o asemenea intervenție. Medicii au stabilit care este forma sânilor care se potrivește conformației fizice a solistei și în funcție de aceasta au decis cât să reducă din sâni.

„M-am operat în 2012, în Italia. Intervenția a fost gratis, pentru că sânii imenși îmi afectau coloana vertebrală, era o situaţie medicală, nu estetică. Doar aici în România se plătește pentru aşa ceva. Cântăreau peste 10 kg. Însă, medicul nu a vrut să taie din ei foarte mult, cât aș fi vrut eu, ci cât a considerat că e bine în funcție de statura și de conformația mea', a spus cântăreața Olga Bălan.

Olga Bălan a apelat la toate trucurile pentru a-ți micșora sânii

Înainte, Olga Bălan a ținut o dietă prin care sânii să i se micșoreze, după cum a explicat chiar ea. De fapt, a făcut tot ce i-a stat în putere, pentru a nu ajunge sub bisturiu, dar în zadar.

Cum arată acum Olga Bălan, artista cu cei mari sâni, din România. A suferit o intervenție de micșorare a bustuluiCum arată acum Olga Bălan, artista cu cei mari sâni, din România. A suferit o intervenție de micșorare a bustului

„E foarte important să fim frumoase. E bine să fim sănătoase. Vocea m-a ajutat, dar şi sânii. Pentru mine a fost o problemă pentru că coloana trebuie să susţină sânii mari. Cred că e frumos sânul să fie în armonie cu corpul. Aveam sânii enormi şi mă supăra asta. Nu mai puteam de spate. Am ţinut o dietă şi s-au mai micşorat', a declarat Olga Bălan în urmă cu ceva timp.

A avut o viață extrem de grea din cauza sânilor enormi

De altfel, viața artistei nu a fost niciodată una ușoară, pentru că ea a trebuit mereu să aibă un stil de viața mai special, din cauza sânilor săi. Olga Bălan a făcut gimnastică, tocmai pentru a scăpa de durerile pricinuite de sânii prea mari.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:'Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:'Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă'. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

'Întotdeauna a trebuit să fac gimnastică, să înot, ca să-mi mențin silueta și bustul. Cu cât e mai mare, cu atât e mai greu, deranjează coloana vertebrală. Plus că, de la o anumită vârstă, ei se uită în jos și atunci e bine să facem multă mișcare ca să stea sus. Lăsând gluma la o parte, doamnelor și domnișoarelor, acelora dintre dumneavoastră care vor sâni foarte mari, le spun că acest lucru este o povară pentru coloana vertebrală, dar şi pentru voi însevă, pentru că trebuie să aveţi întotdeauna o postură foarte dreaptă', a mărturisit Olga Bălan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter