Cum arată Albert Iovan, fiul lui Adrian Iovan. Este campion de raliu la 14 ani

Publicat pe

Albert Iovan cu siguranță îl face mândru pe regretatul său tată, Adrian Iovan. Adolescentul este campion de raliu la doar 14 ani și a crescut extrem de frumos. Zilele acestea, Albert a concurat în a doua etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel la junori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Albert Iovan a ajuns la vârsta de 14 ani și este un amator de senzații tari, exact ca regretatul său tată, Adrian Iovan.

Cum arată Albert Iovan, fiul lui Adrian Iovan. Este campion de raliu la 14 aniCum arată Albert Iovan, fiul lui Adrian Iovan. Este campion de raliu la 14 ani

Albert este deja cunoscut în lumea raliurilor și, la această vârstă fragedă, a participat la un campionat național unde a obținut punctaje foarte bune.

Albert Iovan este campion de raliu

Adrian Iovan cu siguranță ar fi fost tare mândru de fiul său! Albert Iovan are doar 14 ani și deja este campion de raliu. Adolescentului îi place să simtă adrenalina atunci când se urcă la volanul unei mașini de curse.

Citește și: Probleme cu banii? Romanița Iovan a luat o decizie neașteptată:

Citește și: Romaniţa Iovan, adevăruri nespuse şi prejudecăţi spulberate:

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre cearta cu Zanni, după Survivor:

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor:

Albert are deja licență de pilot de curse și și-a început cariera de viitor campion chiar luna trecută. Tânărul a concurat, zilele acestea, la Sibiu, în a doua etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel la juniori.

Mama sa, celebra Romanița Iovan, este tare mândră de fiul ei, însă are și foarte mari emoții atunci când acesta se urcă la volan. Cu toate că simte o oarecare frică, Romanița l-a încurajat întotdeauna să-și trăiască la maxim pasiunea și îl sprijină necondiționat.

Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe', a spus Romanița.

Albert Iovan: „Sunt ambițios ca tata'

Albert Iovan și Romanița au o relație foarte apropiată. Creatoarea de modă este foarte mândră de băiatul ei, mărturisind că o ajută cu treburile din casă. În plus, aceasta a declarat că Albert moștenește din caracterul și pasiunile tatălui său și că știe deja ce își dorește să facă atunci când va crește.

Într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, Albert și-a adus aminte de tatăl lui celebru: „Sunt ambițios ca tata'.

Albert Iovan este elev la ‘ British School of Bucharest și pratică mai multe sporturi, printre care și scrima, golful, înotul, surfingul, ciclismul și echitația.

„L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată’, povestea Romanița Iovan. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter