Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și Ramonei Gabor. Este căsătorită și a ales să ducă o viață simplă

Publicat pe

Nu multă lume știe că Monica și Ramona Gabor au o soră, tocmai pentru că Alina se cam ferește să apară în poze. Aceasta nu vrea să le calce pe urme celor două surori, astfel că nu apare pe rețelele de socializare și nici nu dorește să părăsească România.

Ramona este în Dubai, Monica, în Statele Unite ale Americii, însă Alina Gabor a preferat să trăiască o viață simplă, s-a căsătorit, a făcut un copil și a rămas în orașul natal, Bacău.

Cele trei surori au o poveste reușită de viață. Monica, Ramona și Alina au plecat din Bacău, unde nu aveau condiții extraordinare ca acum. Monica a venit în București și și-a găsit marea iubire în Irinel Columbeanu, Ramona a ajuns și ea în Capitală și a intrat în domeniul modei și ea, iar Alina a ales o viață liniștită și s-a întors la Bacău. Cu toate că surorile ei sunt persoane publice de mulți ani de zilei, Alina a vrut să rămână discretă.

 „Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?', a spus Monica Gabor pe o rețea de socializa.

Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și Ramonei Gabor. Este căsătorită și a ales să ducă o viață simplăCum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și Ramonei Gabor. Este căsătorită și a ales să ducă o viață simplă

Alina Gabor este sora mai mare a fostei soții a omului de afacei Irinel Columbeanu. Deși, cu ani în urmă, Monica și Ramona Gabor au venit la București și au făcut tot posibilul pentru a deveni celebre, aceasta a preferat să rămână în anonimat. În prezent, Monica Gabor este stablită în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez Mr. Pink, în timp ce Ramona Gabor, sora ei mai mică, și-a făcut o carieră în Dubai.
Citeşte întreaga ştire: Dezvăluirea pe care Monica Gabor a făcut-o despre sora ei mai mare. „Așa că îi acceptăm” | FOTO

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter