Cum arată Andreea Bălan la 13 zile după naștere. Proaspăta mămică a pozat cu abdomenul la vedere

Publicat pe

Andreea Bălan a născut în urmă cu două săptămâni, iar acum este perfect sănătoasă după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Proaspăta mămică a pozat cu abdomenul la vedere, iar silueta ei revine la normal.

La doar două săptămâni după ce a născut, Andreea Bălan arată extraordinar. Vedeta este mândră de silueta ei și a postat prima fotografie cu abdomenul său. Andreea Bălan a explicat și motivul pentru care a reușit să slăbească atât de repede. Acum, vedeta are foarte mare grijă de ea, mai ales după ce a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație.

'13 zile de la naștere…
+ burtica cu o zi înainte de naștere (ultima burtică )
Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede, s-a întâmplat deoarece 4 zile la terapie intensivă și în salon, am mâncat' numai perfuzii + că am purtat și centura. 
Acum iau multe vitamine (+ antibiotic și injecții cu Clexan) ca să mă recuperez și să am energie. ', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Câte kilograme s-a îngrășat Andreea Bălan în timpul sarcinii

În cele nouă luni de sarcină, Andreea Bălan a luat în greutate doar 9 kilograme, dintre care 2 kilogramele cântărea bebelușul. Vedeta a fost mereu slabă, iar gena o ajută.

'Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtică da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se adună toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slabă, eram sub medie, de aia nu se vede.', ne-a spus Andreea Bălan înainte să nască.

Citește și: Încă o lovitură pentru Andreea Bălan. Proaspăta mămică, despre depresie postnatală: 'Abia aștept să merg la terapie'

Citește și: Andreea Bălan, prima poză cu fetițele sale. Clara Maria și Ella Maya încep să se cunoască

FOTO: Facebook

Cum arată Andreea Bălan la 13 zile după naștere. Proaspăta mămică a pozat cu abdomenul la vedereCum arată Andreea Bălan la 13 zile după naștere. Proaspăta mămică a pozat cu abdomenul la vedere
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter