Încă o lovitură pentru Andreea Bălan. Proaspăta mămică, despre depresie postnatală: ”Abia aștept să merg la terapie”

Publicat pe

Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar asta a făcut-o să privească altfel viața. Proaspăta mămică se află într-o perioadă sensibilă și este tristă. Artista a vorbit despre momentele delicate prin care a trecut.

Andreea Bălan a vorbit despre depresia postnatală și a mărturisit că i s-a întâmplat după ce a născut-o pe micuța Ella, însă pentru foarte puțin timp. Artista consideră că este foarte important ca o femeie care tocmai a născut să aibă sprijin din partea familiei și să fie ajutată cu copilul, astfel încât ca proaspăta mămică să aibă timp și pentru ea.

'Mi s-a întâmplat la prima sarcină, o perioadă scurtă, pentru că mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instalează și dacă stai acasă și nu ai nicio activitate. În momentul în care există un soț care te ajută nu cazi chiar atât de mult. Am fost tristă după ce am născut-o pe Ella, dar nu atât de mult dacă aș fi stat complet acasă. Acum, la fel, dacă am ajutor… E mama, avem și o bonă excepțională și este și George care mă ajută, dar tristețea există, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat.', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a fost afectată de comentariile oamenilor

La scurt timp după ce a fost externată, Andreea Bălan s-a apucat și a citit mesajele pe care oamenii le-au scris pe rețelele de socializare. Proaspăta mămică a dezvăluit că s-a lăsat afectată de comentariile negative și chiar a plâns din cauza lor. De mai mulți ani, Andreea Bălan merge la terapie și nu s-a ferit niciodată să recunoască acest lucru.

'Eu de ani de zile sunt buldozer, adică nu mă las afectată. Sunt puternică pentru că am început să cânt de la 10 ani. Acum am fost prinsă într-o perioadă sensibilă și am intrat și am citit comentariile negative și m-au afectat foarte tare. Au fost unele comentarii care au spus că nu a existat acest stop cardio-respirator. Am plâns. Plânsul e bun uneori pentru că te descarci. Abia aștept să merg la terapie, iar eu merg de mulți ani la terapie. Abia aștept să mă întâlnesc cu terapeuta mea', a mai spus proaspăta mămică.

Citește și: Reacția lui George Burcea, după ce s-a speculat că stopul cardio-respirator făcut de Andreea Bălan a fost un scenariu

Citește și: Andreea Bălan, prima poză cu fetițele sale. Clara Maria și Ella Maya încep să se cunoască

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter