”Da, mamă, m-am făcut brunetă!” Delia, schimbare de look majoră. A renunțat la blond

Publicat pe
'Da, mamă, m-am făcut brunetă!' Delia, schimbare de look majoră. A renunțat la blond'Da, mamă, m-am făcut brunetă!' Delia, schimbare de look majoră. A renunțat la blond

Este deja un trademark al Deliei capacitatea de a se reinventa și de a aborda fără mari  eforturi cele mai excentrice direcții stilistice. Cu toate acestea, a reușit să ne lase mască făcând o schimbare de look majoră. Blondă de când se știe, Delia și-a luat inima-n dinți și s-a făcut brunetă.

Delia s-a lansat în showbiz în urmă cu circa 20 de ani și față de alte artiste care au experimentat diverse nuanțe de păr, a rămas fidelă blondului, în ciuda diverselor variațiuni pe temă.

Delia, schimbare de look majoră. A renunțat la blond!

În ciuda versatilității de care dă dovadă în ceea ce privește stilul personal și în ciuda excentricității binecunoscute, cântăreața pare că nu agreează schimbările când vine vorba de nuanța de păr. Până zilele trecute, când a publicat pe Instagram o serie de fotografii în care este…brunetă. Schimbarea de look este cu singuranță temporară și se datorează unui proiect, însă fanii au avut reacții din cele mai diverse, majoritatea concluzionând că Deliei îi vine de minune această culoare.

Delia a reușit să țină o dietă….trei zile

Pentru a slăbi câteva kilograme, frumoasa cântăreaţă a încercat din răsputeri  să respecte rigorile unei diete. Timp de trei zile a ţinut un regim de viaţă sănătos, dar atât a ținut și minunea. Fiind o împătimită a carbohidraţilor și o mare gurmandă, artista a cedat după doar trei zile.

„Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită cu carbohidrații și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie' a recunoscut Delia în urmă cu ceva vreme.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Cine a fost primul soț al lui Teo Trandafir. Alexandru lucra împreună cu regretatul pilot Adrian Iovan

Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg și s-a apucat de sală: „Am întinerit cu 12 ani!' / Ce DIETĂ ține și cum arată la 52 de ani

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter