Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg și s-a apucat de sală: „Am întinerit cu 12 ani!” / Ce DIETĂ ține și cum arată la 52 de ani

Publicat pe

Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg și s-a apucat serios de sală în ultimele luni, deși nu a fost niciodată o fire sportivă. Replica medicului – „Jos kilogramele!' a șocat-o atât de tare pe Iuliana, încât a ajuns să facă sport de trei ori pe săptămână și acum se simte mai tânără cu 12 ani. Dieta pe care o ține Iuliana Marciuc nu este una dificilă, însă are grijă să combine proteinele cu legumele și să păstreze pâinea doar pentru micul dejun.

Iuliana Marciuc nu a considerat niciodată că are probleme cu greutatea de natură să o trimită la sală sau la nutriţionist. O evaluare făcută într-un salon specializat, care a relevat faptul că vârsta sa metabolică este cu şapte ani în plus faţă de vârsta din buletin a scos-o, însă, din zona de confort.

„M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea. După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus: Jos kilogramele!  Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză. Sincer… uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine… Oricum am fost şocată când mi-a spus: Jos kilogramele!', îşi aminteşte Iuliana Marciuc.

Cu mers la sală de trei ori pe săptămână şi o dietă din care a eliminat pâinea şi dulciurile, vedeta TV a slăbit opt kilograme în mai puţin de şase luni. Însă, cea mai mare realizare nu este asta, ci faptul că şi-a scăzut vârsta metabolică.

„Am întinerit cu 12 ani, ceea ce este incredibil! Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea. Nu mi-a fost greu, pentru că atmosfera este foarte antrenantă, căci în ora aia nu te mai gândești la nimic, este muzică, sunt antrenori tineri și drăguți. Chiar azi vorbeam cu unul dintre antrenori, că diferă de la persoană la persoană zona în care grăsimea atacă prima dată. La mine a atacat prima dată picioarele. Adrian este un tip care mergea de ani de zile la sală, de 3 ori pe săptămână și încerca să mă determine și pe mine, dar el merge la o sală de forță și mie nu-mi place', spune iubita lui Adrian Enache.

Ce mănâncă Iuliana Marciuc

Sportul este literă de lege acum în viaţa Iulianei, însă la fel de mult respectă şi indicaţiile nutriţionistului.

„Respect ceea ce am învăţat la prima şedinţă de nutriţie şi anume felul în care să arate farfuria. Farfuria trebuie să arate cu o bucată de carne la fiecare masă, puţin verde şi de dimensiunea pumnului este carbohidrantul şi numai la masa de după antrenament, în rest deloc. Nu mai mănânc pâine decât dimineaţă. Mănânc trei mese pe zi, cu farfurii identice, o proteină cât palma mea, legume și grăsimi cât pumnul meu, iar în zilele de antrenament pot adăuga carbohidrați, adică orez, paste, pâine, cartofi, cât căușul palmei mele. Doi litri de apă pe zi, fără cafea, oricum nu beam, fără alcool, din care oricum beam doar câte un pahar la cină, un rose; l-am eliminat. Și fără lactate. În a doua săptămână am introdus puțin lapte, brânză”, a povestit Iuliana Marciuc.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro