Cum arată Andreea Bănică nemachiată. Cântăreața s-a filmat complet naturală, la 44 de ani

Publicat pe

Fanii au văzut încă o dată cum arată Andreea Bănică nemachiată. Cântăreața în vârstă de 44 de ani s-a filmat fără strop de machiaj sau filtre și le-a arătat fanelor ei cum pot să își ascundă petele de pe ten care au apărut în timpul verii. Se pare că artista s-a ales cu această problemă anul acesta, dar a găsit soluția perfectă pentru asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că și-a dorit ca urmăritoarele ei din mediul online să beneficieze de sfaturile ei într-un număr cât mai mare, cântăreața a filmat un tutorial de make up pe care l-a postat ulterior pe conturile personale de pe rețelele de socializare.

Cum arată Andreea Bănică nemachiată. Cântăreața s-a filmat complet naturală, la 44 de aniCum arată Andreea Bănică nemachiată. Cântăreața s-a filmat complet naturală, la 44 de ani

Cum arată Andreea Bănică nemachiată

S-a bucurat din plin de sezonul cald anul acesta, dar tenul cântăreței a avut și de suferit. Însă, artista știe perfect cum să își ascundă petele inestetice apărute peste vară, folosindu-se de machiaj. Trucurile ei au fost foarte apreciate de fanele ei, de pe rețelele de socializare.

”Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vară ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete însă cu un machiaj bun arată WOW!”, este mesajul postat de Andreea Bănică, pe Instagram.

Citește și: Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică în copilărie: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi'

Citește și: Gabriela Cristea se lansează în afaceri cu haine: „Mă voi implica 100%”. Ce spune despre retragerea din televiziune

Citește și: Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut: „La 10 zile, doar atunci…'

Citește și: Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani! Cum arată artista și ce cadou a primit de la fiul ei: „M-am înmuiat toată”

Ce spunea artista despre operațiile estetice

De-a lungul timpului, au tot apărut zvonuri care susțineau că Andreea Bănică ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, ca să își schimbe înfățișarea. La un moment dat, s-a săturat de mesajele răutăcioase și a ținut să lămurească public acest subiect, printr-un mesaj postat pe pagina ei de Instagram.

Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!‘, a spus Andreea Bănică, potrivit playtech.ro.

A avut o operație, dar din rațiuni medicale

Cântăreața ne-a povestit că a făcut, într-adevăr, o operație la nas. Dar motivele au fost strict legate de sănătate, nu de aspectul fizic.

„Am avut o deviație de sept și m-am gândit vreo 5 ani dacă să mă operez sau nu. A trebuit să îmi scoată o bucată din sept, care era crescut înăuntru. Când eram pe scenă, îmi luam tot aerul din lume și se auzea chiar și în căști, sunetistul auzea cum îmi iau aerul și deja pentru mine era deranjant, pentru că oboseam foarte tare, cornetele mărite, nara din stânga se închidea ca o clapetă’, a declarat Andreea Bănică, în exclusivitate pentru Viva.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter