Gabriela Cristea se lansează în afaceri cu haine: "Mă voi implica 100%". Ce spune despre retragerea din televiziune

Publicat pe

Gabriela Cristea a anunțat că se lansează în afaceri cu haine și accesorii cât de curând. Gabriela Cristea nu vrea să dea foarte multe amănunte legate de afacere, însă a povestit că este vorba despre produse manufacturate sub supravegherea ei, căci ea va fi directorul creativ al acestei afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea lucrează la foc automat pentru businessul pe care îl pune pe picioare, cu care va ieși în față încetul cu încetul, pe măsură ce se vor pune la punct toate amănuntele.

Gabriela Cristea se lansează în afaceri cu haine: "Mă voi implica 100%". Ce spune despre retragerea din televiziuneGabriela Cristea se lansează în afaceri cu haine: "Mă voi implica 100%". Ce spune despre retragerea din televiziune

Gabriela Cristea se lansează în afaceri cu haine

Gabriela Cristea nu se retrage din televiziune, însă a pus pe picioare un business pe care îl plănuiește de ceva vreme. Prezentatoarea show-ului „Mireasa: Capriciile iubirii' de la Antena Stars se lansează într-o afacere cu stil.

„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%.

Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică.

Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație', a fost tot ce a putut spune Gabriela Cristea despre noua ei afacere pentru Fanatik.

Citește și: Catrinel Sandu, nuntă secretă în România.Primele imagini de la ceremonie

Citește și: Florin Zalomir, fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat în cap.Primele concluzii din anchetă

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul’. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

Gabriela Cristea a pierdut 25 de milioane de euro într-o afacere

În urmă cu mai bine de 10 ani, Gabriela Cristea a pierdut o suma uriasa, intr-un proiect demarat cu Primaria Sectorului 4.

În 2010, Gabriela Cristea a fost in spatele unui proiect grandios ce presupunea construirea unui parc de distractii in Parcul Tineretului, lucrare pentru care vedeta Tv si sotul ei de atunci, regretatul Marcel Toader, au scos din buzunar 25 de milioane de euro.

La vremea aceea, Nicusor Dan a depus in numele asociatiei „Salvati Bucurestiul!', o actiune in justitie pentru blocarea constructiei și Tribunalul Bucuresti decidea suspendarea lucrarilor pana in vara lui 2012, cand urma sa judece cererea de anulare a Autorizatiei de Costruire si a Planului Urbanistic de Detaliu, potrivit libertatea.ro.

Pe 4 iulie insa Curtea a dat verdictul: „Admite actiunea. Anuleaza in parte Hotararea Consiliului Local Sector 4, in ceea ce priveste pozitia 4 din anexa, privind PUD-ul pentru imobilul din Bucuresti, str Secerei 53-57, investitia Aqua Parc. Anuleaza autorizatia de constructie nr 86/51652/08.03.2011 emisa de Primaria Sectorului 4'.

Decizia a fost atacata cu recurs, insa cu toate acestea, visul Gabrielei Cristea de a ridica cea mai spectaculoasa consturctie din Capitala a luat sfarsit. Potrivit specialistilor, investitia de 25.000.000 de euro s-ar fi amortizat in maximum 2 ani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter