Catrinel Sandu, nuntă secretă în România. Primele imagini de la ceremonie

Publicat pe

La un an și jumătate de la nunta din America, ce a avut loc pe o plajă din Florida pe 11.11.2019, Catrinel Sandu a făcut nuntă și în România cu americanul Steve Schroeter. Fosta bebelușă a Cârcotașilor a păstrat discreția totală asupra evenimentului și a ales o nuntă secretă, doar cu familia și cei mai apropiați prieteni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 17 iulie 2021, Catrinel Sandu s-a cununat religios cu medicul Steve Schroeter, la biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Cei doi sunt deja căsătoriți în America, însă au dorit să repete evenimentul și pentru prietenii de aici care nu au putut fi alături de ei acolo.

Catrinel Sandu, nuntă secretă în România. Primele imagini de la ceremonieCatrinel Sandu, nuntă secretă în România. Primele imagini de la ceremonie

La nunta lui Catrinel Sandu din România au participat nașii Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, și băieții mirelui, Luke și Mark, dar și mama miresei, Mia Sandu, extrem de emoționată, potrivit click.ro.

Au fost invitați și cei mai buni prieteni, precum prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu, alături de frumoasa lui soție, Oana Turcu, și de băiețelul lor, Tudor, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu.

Catrinel și Steve au făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2019, însă au ținut să facă și o nuntă ortodoxă la care să participe și prietenii din România.

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru:'Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie'

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă:„Nu vrem să respectăm…’

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei’:„Nu a fost o decizie proastă’/ EXCLUSIV

Mama lui Catrinel Sandu, extrem de fericită pentru fiica ei

În noiembrie anul trecut, când Catrinel și soțul ei au aniversat un an de la căsnicie, mama fostei bebelușe a postat un mesaj emoționant legat de fericitul eveniment din viața fiicei ei.

'Se împlineşte un an de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în poveşti, care a ţinut trei zile şi trei nopţi.

La mulţi ani, dragii mei copii, să fiţi sănătoşi, fericiţi şi mereu îndrăgostiţi, aşa cum sunteţi de când sunteţi împreună. Vă iubesc şi mulţumesc în fiecare zi bunului Dumnezeu că existaţi în viaţa mea.

A fost de vis. O spun toţi oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut şi un mare absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer şi a fost lângă noi mereu şi s-a bucurat văzând fericirea voastră', a scris mama lui Catrinel Sandu pe Facebook.

Catrinel Sandu a fost măritată cu tenismenul Gabriel Trifu

După despărțirea de tenismenul Gabriel Trifu, după un mariaj de 11 ani, Catrinel și-a găsit fericirea în brațele stomatologului american Steve Schroeter.

După divorț, a urmat o perioadă dificilă pentru Catrinel, timp în care părinții i-au fost alături. La câteva luni de la pronunțarea divorțului, viața lui Catrinel s-a schimbat. A apărut medicul stomatolog Steve Schroeter, care i-a oferit o nouă viață in America, unde locuiesc, alături de mama vedetei, și cele două fetițe ale lui Catrinel, Sara (12 ani) și Lara (7 ani și jumătate).

foto: Click!, Facebook Mia Sandu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter