Cum arăta Anna Lesko în urmă cu zece ani

Publicat pe

Cu ocazia noului videoclip al Annei Lesko, „Jumătate', unde artista nu se zgârcește la capitolul senzualitate și feminitate, ne-am amintit de un pictorial la fel de incitant realizat de Anna în urmă cu zece ani pentru Viva!

 

Multe s-au schimbat în viața Annei în ultimii ani.  Artista s-a așezat la casa ei, are un băiețel de doi ani și jumătate, Adam, s-a apucat de afaceri și a deschis un restaurant în centrul Bucureștiului.

 

În vara lui 2006, însă, făcea shopping la Milano ori Paris și era una dintre cele mai controvesate și misterioase cântărețe de la noi, una „greu de îmblânzit', așa cum a consemnat revista Viva! în paginile dedicate acesteia.

 

Iată ce declara Anna Lesko despre imaginea sa controversată: „Da, sunt conștientă că dau senzația unei adepte a excesului, dar asta vine din faptul că respect prea mult viața, că îmi place să iau din ea tot ce îmi oferă, că o trăiesc cu sete. (…) Poate că atunci când mă văd atât de liberă, pasională, vorbind cu sete despre ce-mi place, privind într-un anume fel, cântând într-un anume fel, se poate spune: „De unde atâta energie? Nu e naturală, firește, vine din droguri!' Toate astea vin însă din mine, din tinerețea mea, din vitalitatea și plăcerea pe care le am indiferent de greutăți.'

 

Deși în ultimul deceniu au survenit multe schimbări în viața Annei Lesko, judecând după fotografiile de acum zece ani am putea spune că artista se menține în formă admirabil la 37 de ani.

 

Oana Popoiag, Foto: Arhiva Viva!

 

Cum arăta Anna Lesko în urmă cu zece aniCum arăta Anna Lesko în urmă cu zece ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter