Cum arată camera lui Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

Publicat pe

Mihaela Rădulescu şi-a schimbat în această vară locuinţa, după 9 ani în care a stat la bloc ea mutându-se la casă.

 

Vedeta şi-a amenjat casa de la Monaco cu ajutorul prietenilor şi familiei, iar acum s-a hotărât să ne dezvăluie fiecare cameră din casa în care locuieşte împreună cu Ayan, băiatul său în vârstă de 12 ani.

 

Acum, vedeta prezintă un colţişor din camera lui Ayan, decorata în alb si negru. Ceea ce atrage atenţia este peretele conceput precum o tablă pe care Ayan poate să scrie tot ce doreşte.

 

„Fii-miu iese singur la tablă, în camera lui', a scris Mihaela pe pagina de Instagram, iar ideea aceasta cu peretele-tablă li s-a părut fanilor săi una foarte cool.

 

„Iar tabla e…o vopsea speciala, pe care o dai ca orice alt var. Scrii cu creta, stergi cu buretele. Si faci si economie la hartie, caci notitele se fac pe perete, la toate materiile. Se gaseste si in Romania', a precizat vedeta.

 

Ayan învaţă la Monte Corlo şi este unul dintre cei mai buni elevi din clasa lui. „E cel mai bun la școală, e pasionat de sporturi si activități trăsnite pe care le facem împreună ‒ skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting etc. Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bonă niciodată, nici în ziua de azi nu am. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează pentru el. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună, copilul fiind foarte echilibrat! Nu s-a aruncat nicio-dată pe jos cerându-mi jucării în maga­zine, ba chiar îl rugam eu să ia mai mult de una, nu a țipat, nu a făcut crize… Nu am avut astfel de probleme cu el! Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire. Sigur, să ne înțelegem, am vorbit ca pentru vârsta lui. În ceea ce privește computerele, am pro­gramul de „parental control pe fiecare dintre ele, televizorul nostru nu are acces la programele românești, adică este ferit de toate aceste tentații', povestea Mihaela într-un interviu pentru Viva!

 

Cum arată camera lui Ayan, fiul Mihaelei RădulescuCum arată camera lui Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter