Cum arată Katherine Heigl în luna a 5-a de sarcină

Publicat pe

Actriţa Katherine Heigl este însărcinată cu primul său copil, iar sarcina o face să radieze de fericire. Însărcinată în 5 luni, vedeta din serialul „Anatomia lui Grey' şi-a dezvăluit burtica de gravidă este gata să le ofere mereu sfaturi femeilor însărcinate.

 

katherine-heigl

 

Katherine este însărcinată pentru prima dată la 37 de ani, urmând să aducă pe lume un băieţel în luna ianuarie a anului 2017. Ea îşi va mari astfel familia frumoasă pe care a întemeiat-o alături de artistul Josh Kelley, alături de care a adoptat două fetiţe: Adalaide Marie Hope (4 ani) şi Naleigh Mi-Eun (7 ani).

 

katherine-heigl2

 

Actriţa Katherine Heigl nu a crezut vreodată că va putea avea un copil pe cale naturală, iar acum este pregatită să le ofere sfaturi tuturor mămicilor, pe care le îndreamnă să intre pe blog-ul său, „Those Heavenly Days'.

 

„Este o perioadă incredibil de interesantă pentru noi, plină de speranţă, aşteptare şi hormoni. Bine, doar eu am hormoni, dar toţi cei din familie ajung să se bucure de ei. Nimic altceva nu ne-ar fi produs atâta bucurie decât această veste pe care le-o dăm, în sfârşit, fanilor noştri', spunea actriţa în această vară.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter