Cum arată casa în care locuiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: "Aici este camera de cinema"

Publicat pe

Sebastian Dobrincu, investitorul de la Imperiul Leilor și-a cumpărat o casă de lux în București. Tânărul a petrecut mai mult timp în România, decât în Los Angeles, acolo unde a trăit în ultimii ani. Milionarul și-a împărtășit bucuria și entuziasmul pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a devenit investitor la Imperiul Leilor, Sebastian Dobrincu petrece mai mult timp în România. Astfel, tânărul milionar a decis să își cumpere o casă în Capitală. Sebastian și-a achiziționat o locuință de lux și le-a arătat fanilor din mediul online interiorul casei sale.

Cum arată casa în care locuiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: "Aici este camera de cinema"Cum arată casa în care locuiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: "Aici este camera de cinema"

Sebastian Dobrincu se poate declara un tânăr împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Tânărul de 23 de ani trăiește o poveste de dragoste alături de artista Ioana Ignat. Fanii afaceristului sunt încântați de decizia lui Sebastian de a-și cumpăra o casă în Capitală.

Citește și: Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia:”Am slăbit 17 kg și am devenit bulimic”

Citește și: Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor se însoară cu Ioana Ignat!Poza cu inelul de logodnă

Citește și: Tragedie în familia lui Ronaldo.Unul dintre gemenii săi a murit la naștere

Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:”La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

Cum arată casa în care locuiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

Tânărul investitor de la Imperiul Leilor a demonstrat că munca înseamnă beneficii și oportunități, devenind astfel unul dintre antreprenorii de succes. Chiar dacă mare parte din activitatea sa se desfășoara în Los Angeles, Sebastian Dobrincu a decis să își cumpere o casă în București. Așadar, tânărul afacerist și-a cumpărat o locuință de lux. Antreprenorul a împărtășit acest lucru cu fanii săi din mediul online, arătându-le cum arată noua sa locuință.

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat un apartament luxos din Capitală, cu două dormitoare, patru băi, dressing fantastic și o terasă cu o priveliște minunată. De asemenea, noua locuință a milionarului are o cameră dedicată serilor de cinema, dar și alte spații pentru depozitarea mai multor utilități.

Sebastian Dobrincu, entuziasmat de noua sa locuință

Sebastian Dobrincu, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor se bucură de viața pe care o trăiește în România. În ultima perioadă, tânărul milionar a locuit mai mult în România decât în Los Angeles, acolo unde o mare parte din activitatea sa se desfășoară. Afaceristul este entuziasmat de noua sa locuință și a vrut să împărtășească această bucurie cu fanii lui.

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras. Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi.

Vă fac un mini house tour (n.r. – tur al casei) pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare.Cel mai important este că am liniște, în sfârșit. Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn. Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat. Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început', a spus Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu: „N-am primit de la nimeni 1 leu’

Sebastian Dobrincu, iubitul Ioanei Ignat a mărturisit că își deschide ușa casei pentru fanii săi pentru a-i motiv și pe alții să viseze și să muncească pentru visul lor. De asemenea, tânărul afacerist a ținut să sublinieze faptul că nu a primit niciun ban de la nimeni.

„Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni 1 leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit. Cei care se frustrează mereu, găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută', a mai spus Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter