Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia: "Am slăbit 17 kg și am devenit bulimic"

Publicat pe

Sebastian Dobrincu a reușit să devină milionar la vârsta de 23 de ani. Este cel mai tânăr jurat de la „Imperiul Leilor' , iar toată adolescența sa a muncit pe brânci. Sebastian este pasionat de IT și a reușit să își deschidă o afacere de succes. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că tânărul a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani. S-a luptat cu depresia și a devenit bulimic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Juratul de la Imperiul Leilor a fost pasionat de mic de domeniul IT, iar acum este apreciat și urmărit de mii de internauți pe rețelele de socializare. La doar 23 de ani, Sebastian Dobrincu deține trei companii care l-au făcut milionar. Povestea lui de viață este de-a dreptul impresionantă și nu multă lume știe că acesta s-a luptat cu depresia.

Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia: "Am slăbit 17 kg și am devenit bulimic"Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia: "Am slăbit 17 kg și am devenit bulimic"

Noul jurat al emisiunii de la PRO tv nu a așteptat prea mult când a făcut primii bani și a ajuns pe culmile succesului la o vârstă fragedă. De la vârsta de 7 ani a decis să învețe inginerie software pe cont propriu, iar acum este milionar. Recent, Sebastian Dobrincu a vorbit despre o perioadă grea din viața lui.

Citește și: În ce afacere au investit un milion de euro Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor:„O forță a naturii'

Citește și: Scandal între Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și Mimi:”Vrea să profite profesional pe baza relaţiei”

Citește și: Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică:„El știe?'

Citește și: Anamaria Prodan, declarație surprinzătoare pentru Reghe, în plin scandal:„Da, îl iubesc'

Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia și a fost bulimic

Sebastian Dobrincu are mare succea pe plan profesional, reușind să creeze o aplicația care l-a făcut milionar. Cu toate că avea cam tot ce își putea dori un tânăr de vârsta lui, Sebastiana declarat că s-a luptat cu depresia. Acesta a suferit de bulimie și a slăbit 17 kilograme din cauza stresului și a problemelor de sănătate. Tânărul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie că a trăit o perioadă cumplită.

„Am o mărturisire de făcut. De când sunt persoană publică, am încercat întotdeauna să nu afișez traumele și părțile nefericite ale vieții mele. De ce? Mi se părea irelevant pentru publicul larg, cu atât mai mult când mulți tineri mă luau drept reper. Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare.”, a spus Sebastian in mesajul său.

Sebastian Dobrincu a trăit momente cumplite

Sebastian Dobrincu a povestit că a fost o perioadă a vieții sale în care s-a pierdut pe sine și nu îl mai interesa nimic. Stresul l-a determinat pe juratul de la Imperiul Leilor să treacă printr-o depresie acută, din cauza căreia a slăbit foarte mult. Tânărul a povestitn că nu îl mai entuziasma nimic și era foarte trist.

M-am pierdut pe mine. Când din invidie cineva nu credea povestea mea, mă simțeam cu atât mai mândru. Nu mai știam cine sunt sau ce îmi doresc, iar presiunea de a poza într-o poveste perfectă de succes m-a făcut să îmi pierd identitatea.Mă trezeam dimineață într-o casă de 4 milionae de dolari în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere, mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor', a mai spus tânărul.

Sebastian, sfaturi utile pentru tineri

Juratul de la Imperiul Leilor le-a explicat tinerilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare că nu există poveste fără suferință și că succesul vine după multe momente de tristețe și cumpene. Cu toate astea, Sebastian i-a sfătuit pe tineri să își exprime suferința și să nu se piardă după ce reușeșesc să răzbească în viață.

„Aveam tot ce își putea dori cineva. Eram sănătos, făcusem milioane pe munca mea, eram înconjurat de oameni importanți care mă respectau și aveam mult timp liber. Însă eventual nu mă mai entuziasma nimic.

Ce poți învăța din povestea mea? Ascunzându-ți nefericirea, naști demoni în tine. Nu există poveste de succes fără sacrificii și eșecuri. Succesul, de orice fel, este o punte alunecoasă pe care te pierzi foarte ușor. Rămâi tu însuți indiferent de parcurs și s-ar putea să eviți situația mea', a conchis Sebastian Dobrincu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter