Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică: „El știe?”

Publicat pe

Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică. Teo Trandafir este una dintre cele mai admirate vedete de televiziune din România. Aceasta a vorbit, în cadrul emisiunii sale de la Kanal D, despre bărbații care i-au atras atenția în trecut. Printre ei se numără și Ștefan Bănică, lucru care l-a făcut pe Bursucu să își ridice câteva semne de întrebare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir este o vedetă de televiziune extrem de respectată de la noi din țară. Cu toate că prezintă o emisiune cu renume la Kanal D, aceasta nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Recent, ea a recunoscut că în trecut, a avut o simpatie profundă pentru Ștefan Bănică. Iată cum a reacționat colegul său de platou când a auzit această dezvăluire!

Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică: „El știe?'Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică: „El știe?'

Alături de Andreea Antonescu, invitată în platoul Teo Show, Bursucu a dat startul întrebărilor grele ale jocului „Adevăr sau provocare'. Întrebată de cine a fost îndrăgostită în tinerețe, vedeta Kanal D a răspuns fără să stea pe gânduri: Ștefan Bănică.

Citește și: De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir:„Eu nu suport niciun fel de…’

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…’

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult’

Citește și: Adela Popescu are a doua oară COVID-19:„Îmi curge nasul și gâtul mă doare’. Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică

În cadrul emisiunii Teo Show, Bursucul i-a adresat o întrebare destul de personală vedetei Kanal D. Acesta a fost curios cine este bărbatul din showbizul românesc, care a făcut-o să se îndrăgostească în tinerețe.

„Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo: Nu.”, a fost dialogul dintre cei doi.

„Connect-R e frumos de plângi cu vorbe'

Ștefan Bănică nu este singurul bărbat din showbiz care i-a atras atenția prezentatoarei. Se pare că și Conect-R se numără printre artiștii care au impresionat-o pe vedeta de la Kanal D.

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi. Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe.”, a declarat ea într-o ediție mai veche a emisiunii Teo Show.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă