Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani: „Toți nemernicii...”

Publicat pe

Teo Trandafir a vorbit de curând, mai în glumă, mai în serios, despre bani. Prezentatoarea TV l-a avut invitat, marți, în cadrul emisiunii pe care o moderează, pe Mugur Mihăiescu. După ce a răspuns la toate întrebările pe care moderatoarea i le-a adresat, actorul de la Vacanța Mare a luat-o prin surprindere pe vedetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La rândul său, Mugur Mihăiescu s-a gândit să o ia și el la întrebări. S-au așezat față în față, la masă, apoi au început să joace „Război' (joc de cărți). Cei doi au stabilit o regulă, aceea că pot pune orice întrebare doresc. Mugur Mihăescu a fost cel care a pus primul întrebarea și a fost curios să afle dacă Teo Trandafir are bani. Răspunsul avea să îl surprindă pe actor.

Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani: „Toți nemernicii...'Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani: „Toți nemernicii...'

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre bani

Întrebarea s-a dovedit a fi una surprinzătoare. De aici a început un dialog neașteptat, în care vedeta a mărturisit că toată lumea se împrumută de la ea și nimeni nu îi mai dă banii înapoi.

Deși inițial actorul a crezut că aceasta glumește, prezentatoarea a mărturisit că a pățit-o de mai multe ori.

„Mai ai bani?', a întrebat-o Mugur Mihăescu pe Teo Trandafir.

„Dacă mi-i dai înapoi, da', a fost răspunsul prezentatoarei TV.

„Păi… cum adică? M-ai împrumutat tu pe mine? Mi-ai dat tu vreun ban mie?' a fost reacția lui Mugur.

„Dar tu mai ai bani?' l-a întrebat Teo Trandafir pe Mugur Mihăescu.

Nu! Nu puțini' a răspuns râzând actorul de la „Vacanța Mare'.

„Toți nemernicii se împrumută de la mine și profită de faptul că nu le cer înapoi și nu mai dau banii. Atunci… eu nu mai dau bani. Nu că mi-am luat-o, mi-am luat-o rău', a precizat Teo Trandafir, după ce Mugur Mihăescu s-a arătat uimit de declarațiile ei.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir

Citește și: Emily Burghelea a avut depresie postnatală:„Mă sufocam

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

Cum a ajuns Teo Trandafir să lucreze în televiziune

Teo este o femeie ocupată, care se preocupă mereu pentru cei din jur. Vedeta se descrie ca fiind „foarte puțin aplecată asupra propriei persoane', dar norocoasă. Iată cum a început să lucreze în televiziune.

„Cel mai norocos moment al vieții mele și șansa vieții mele a fost momentul când m-am suit în același lift cu Mihai Tatulici, neștiind că lui nu-i place acest lucru.

Am văzut că lumea se agită și îmi făcea semn să nu urc, dar era prea târziu, dădusem comandă și eram deja în el. Am spus bună ziua și m-a întrebat dacă sunt Teo Trandafir și dacă lucrez la radio. I-am confirmat și mi-a spus că într-o zi voi lucra în televiziune. N-am crezut o clipă, dar s-a dovedit că el a avut dreptate', declara, acum ceva vreme Teo Trandafir pentru VIVA.

Îi este greu să facă economii

Într-un alt interviu, tot pentru VIVA!, Teo Trandafir ne declara că mereu a încercat să facă economii, dar nu mereu îi iese acest lucru.

„Eu încerc, numai că, de fiecare dată când fac economii, fără excepție, ori apare o situație neprevăzută, ori am nevoie de ceva, ori se sparge o țeavă, ori e un prieten care îmi dă telefon să vin repede că s-a întâmplat nu știu ce.

De fiecare dată când am reușit să pun ban pe ban, eram atât de încântată, dar… ceva s-a întâmplat. Aaa, și când să fac economii mi-am pierdut cardul. (râde)

Nu am avut noroc la chestia asta niciodată, însă nu îmi pare rău. Despre mine se vehiculează sume fantastice. Mi-ar plăcea din suflet… dar sunt mulțumită deocamdată cu viața pe care o am acum.

Toată lumea mă întreabă de unde îmi iau ochelarii. Am o pereche de rame românești, tot ce port e cât se poate de „low price, fiindcă mă gândesc că sunt doar lucruri. Uite, dai 2000 de euro pe un sacou, de pildă. Cu 2000 de euro poți să faci atâtea lucruri, poți să ajuți oameni.

Poți să îți cumperi ceva cu adevărat important, de exemplu un televizor. Chiar am investit într-un televizor uriaș. Și investesc și în bijuterii, ceea ce e altă boală. (râde)'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter