Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoi

Publicat pe

Monica Tatoiu a fost profesoară timp de 15 ani, iar apoi s-a lansat cu succes în industria cosmeticelor, business care i-a adus nu doar satisfacții profesionale, ci și o avere considerabilă. La 66 de ani, femeia de afaceri duce o viață de invidiat și locuiește într-o vilă evaluată la 2,5 milioane de euro. Iată cum arată casa Monicăi Tatoiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Monica Tatoiu nu este doar o femeie de afaceri de succes, ci și o personalitate carismatică, efervescentă și plină de viață. La 66 de ani, aceasta duce o viață de invidiat și pare să nu facă rabat de la nimic. Evident, nu trăiește din pensia de profesoară de matematică, ci din banii cu care a avut prevederea să contribuie la fondul de pensii, care acum îi asigură o viață liniștită. De altfel, Monica Tatoiu locuiește într-o casă pe măsură, după cum se poate vedea și din fotografii.

Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoiCum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoi

Cum arată casa în care locuiește Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a fost profesoară de matematică timp de 15 ani, iar ulterior, alți 12 ani a condus una dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice din România. Retrasă din afaceri, la 66 de ani Monica Tatoiu are o viață confortabilă și se bucură de statutul de pensionar, unul total diferit de cel al majorității, iar asta deoarece are o pensie consistentă. Femeia de afaceri locuiește într-o vilă impresionantă, evaluată la suma de 2,5 milioane de euro, casă ce a fost ridicată pe locul unei foste gropi de gunoi, într-o zonă fără electricitate și canalizare, notează Impact.ro.

Citește și: Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta: „Și mâine aș face la fel”

Citește și: Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale:„Ne-a spus că era mama lor

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…”. Cum au trecut peste infidelitate

Casa arată spectaculos atât pe exterior, cât și pe interior, unde Monica Tatoiu are o mulțime de obiecte vechi, cu valoare sentimentală, dar este și păzită corespunzător.

„Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet.

Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistrează pe un server.

În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază dacă se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă.

Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încât nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă fără voia mea.

Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru că nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu', au dezvăluit Monica Tatoiu și soțul său, potrivit Fanatik.

Ce pensie are Monica Tatoiu

Extrem de sinceră și lipsită de prejudecăți, Monica Tatoiu vorbește cu detașare atât despre viața ei personală, cât și despre ale celor din jur, neezitând să abordeze subiecte delicate, fie că este vorba despre despre operații estetice sau despre… pensie.

De când a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu merge foarte des în vacanțe. La 66 de ani, aceasta duce o viață liniștită. Nu a avut niciodată probleme financiare (nr. tatăl ei a fost un cardiolog renumit) și nu va avea niciodată, căci recent a dezvăluit ce pensie primește de la stat.

Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru‘, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă