Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise regretatul său tată, la 18 ani: "Costa enorm, cât o casă"

Publicat pe

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Din păcate, cu ocazia zilei de naștere a lui Ionuț Dolănescu, famili artistului nu este unită, căci relația cu fratele său, Dragoș Dolănescu, a fost permanent afectată, după moartea tatălui lor. Cu toate acestea, Dragoș Dolănescu a transmis un mesaj fratelui său înstrăinat și a oferit detalii mai puțin cunoscute despre maniera în care tatăl lor se comporta față de fiii săi. Dragoș Dolănescu a spus și ce cadou scump i-a dăruit tatăl său lui Ionuț, atunci când a împlinit 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Cei doi fi ai artistului Ion Dolănescu, Ionuț și Dragoș, au fost implicați într-o serie de scandaluri din cauza moștenirii de un milion de euro, lăsată de tatăl lor. Totuși, Dragoș a lăsat la o parte resentimentele de ziua fratelui său și i-a transmis acestuia un gând bun. Cu această ocazie a rememorat cum anume celebra tatăl lor ziua de naștere a celor doi fii, dar și ce cadou a primit fratele său, Ionuț, la majorat.

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise regretatul său tată, la 18 ani: "Costa enorm, cât o casă"Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise regretatul său tată, la 18 ani: "Costa enorm, cât o casă"

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce mesaj i-a transmis fratele său, Dragoș

Dragoș Dolănescu relatat, cu ocazia zilei de naștere a fratelui său, Ionuț Dolănescu, ce cadou scump a primit acesta de la tatăl lor atunci când și-a celebrat majoratul.

„Eu și Ionuț nu mai vorbim de vreo 12-13 ani, dar îi urez „La mulți ani, alături de frumoasa lui familie și multă sănătate!

Citește și: Ce se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu.Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobil

Citește și:Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun’

La împlinirea vârstei de 18 ani, tata i-a comandat lui Ionuț o mașină Opel, din Olanda, costa enorm, cât o casă. Eu nu i-am cerut însă niciodată nimic. Dacă aveam haine și mâncare, consideram că e suficient. Mie nu mi-a luat mașini, case sau cadouri foarte scumpe. Lui Ionuț însă tata i-a mai dăruit și alte mărci de mașini, fratele meu a fost mereu atras de mașini, i-au plăcut mereu. Și pentru mine a făcut un lucru foarte frumos. Pe când se afla în avion, cu instrumentiștii lui, a cerut vin și a ciocnit cu ei, în cinstea mea, de ziua mea de naștere. Tata ne serba și în lipsa noastră', a mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru Playtech.ro.

Dragoș Dolănescu, despre împărțirea moștenirii cu Ionuț Dolănescu: „Tata a vrut să-mi lase mie toată averea lui”

Dragoș Dolănescu susține că tatăl lor a vrut să-i lase lui întreaga avere, în valoare de un milion de euro. Dragoș a dat de înțeles că voia să împartă moștenirea cu fratele său, Ionuț Dolănescu.

„Înainte de a muri, tata a vrut să-mi lase mie toată averea lui, de un milion de euro, a vrut să-mi facă acte pe numele meu. Era tare dezamăgit că Ionuț plecase în Australia și că se însurase cu o femeie mai mare decât el, care avea un copil.

I-am zis așa: „Tată, și o farfurie dacă-mi lași, o sparg în două și o împart cu Ionuț. Eu îl divinizez, nu ne strica prietenia'. Tata mi-a dat atunci un răspuns cu tâlc: „O să-ți pară rău, vei vedea că într-o zi te va trăda!'., a mai explicat Dragoș Dolănescu.

Cum se înțelegeau Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu, în copilărie

Dragoș Dolănescu a mai povestit că el și fratele său, Ionuț Dolănescu, au fost buni prieteni în copilărie și se înțelegeau bine, însă, în timp, relațiile dintre ei s-au deteriorat.

Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie. Te căsătorești de tineri, te iubești, apoi, te dezvolți separat și te trezești că ești străin unul față de celălalt. Așa e și cu mine și cu Ionuț, în acest moment. Din păcate, am evoluat diferit, fiecare e cu familia lui, cu problemele lui', ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă