Ce se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu. Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobil

Publicat pe

Ion Dolănescu a încetat din viață pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani. Artistul a lăsat în urmă doi fii, Ionuț și Dragoș. Interpretul de muzică populară a făcut stop cardio-respirator, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Dragoș și Ionuț Dolănescu s-au judecat vreme de 7 ani pentru vila tatălui lor, însă doar unul a reușit să câștige procesul. Iată cum arată acum casa regretatului artist de pe strada Căimătei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu s-a jucat vreme de 7 ani cu fratele său, Dragoș pentru casa lui Ion Dolănescu. La final, fiul Mariei Ciobanu a câștigat procesul. Cântărețul se ocupă de casa lăsată moștenire de părintele său. În prezent, locuința se află în proces de renovare, iar Ionuț are de gând să-i redea frumusețea de odinioară.

Ce se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu. Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobilCe se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu. Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobil

Fiii lui Ion Dolăneascu s-au luptat aproape 8 ani prin tribunale pentru a moșteni frumoasa vilă din strada Caimatei. În urma deciziei judecătorești, Ionuț a primit casa tatălui său, iar Dragoș a rămas cu vila din Sinaia, cu câteva terenuri și cu jumătate din drepturile de autor.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:”Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească”

Citește și: Cum l-a cunoscut Dragoș Dolănescu pe tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu:”Mama m-a dus de copil să îl văd”

Citește și: Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a suferit o operație foarte grea:”Am avut o tumoră de 5 centimetri”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală.Prima Doamnă României a devenit dirigintă pentru o nouă generație de boboci

Ce se întâmpla cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu

Vila regretatului artist Ion Dolănescu de pe strada Căimaței i-a rămas moștenire lui Ionuț Dolănescu, după ce s-a luptat șapte ani în instanță cu fratele său, Dragoș. Artistul a consturit deja o terasă în spatele vile, care are o vechime de peste 100 de ani.

Imobilul a fost ridicat de Barbu Ștefănescu Delavrancea, unul dintre cei mai apreciați scriitori. Interiorul vilei conține vitralii, sobe din teracotă și uși din lemn masiv. Ușa de la intrare și gardul de fier au fost aduse din Franța de celebrul scriitor.

Casa lui Dolănescu se află în proces de renovare

Vila lui Ion Dolănescu, moștenită de Ionuț după moartea tatălui său, se află în proces de renovare. Interpretul de muzică populară vrea cu orice preț să readucă la lumină frumusețea casei de pe strada Căimaței, unde a crescut o perioadă bună de timp alăturit de tatăl său.

Potrivit Click! muncitorii se ocupă zilnic pentru a-i îndeplini dorința artistului. Ionuț a decis construirea unei mansarde în locul vechiului pod, din dorința de a îmbunătăți clădirea.

Nu a mai investit nimeni în această casă de ani buni, dacă nu chiar de decenii. Am decis să o şi măresc, fiindcă având deja trei copii, am nevoie de spaţii mai mari.În plus, cred că voi alege şi varianta propusă de architect, de a-i adăuga şi o mansardă, lucru care cred că i se potriveşte foarte bine. O să dureze ceva până când casa va fi renovată, dar de acum nu mai contează, fiindcă acum casa e a mea, cu acte în regulă şi sunt foarte bucuros din pricina asta', a spus Ionuţ Dolănescu anul trecut, pentru impact.

După 13 ani, scandalul dintre frații Dolănescu continuă

Dragoș și Ionuț Dolănescu nu-și mai vorbesc de 13 ani, din momentul în care Iol Dolănescu a murit. Averea cântărețului a reprezentat mărul discordiei dintre cei doi frați. Dragoș nu crede într-o posibilă împăcare între ei și fratele său, dar nu exclude probabilitatea ca el și fratele său să îngroape securea războiului într-o bună zi.

„Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi.' a declarat Dragoș Dolănescu pentru ego.ro

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter