Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș. E transformată total

Publicat pe

Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii. Rareș și Cerasela au participat la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Deși cei doi au ieșit împreună din emisiune, povestea lor de dragoste s-a încheiat. După despărțirea de iubitul ei, Cerasela a decis să facă numeroase schimbări în viața sa. Fosta concurenta s-a apucat de sport și este transformată complet.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cerasela și Rareș și-au testat iubirea la Insula iubirii. Deși au declarat că iubirea lor este foarte puternică, Cerasela a picat în ispită. Recent, cei doi s-au despărțit, iar tânăra a devenit un alt om. Frumoasa moldoveancă este foarte atentă la comunitatea sa din mediul online.

Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș. E transformată totalCum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș. E transformată total

Fosta participantă la Insula Iubirii este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Despărțirea de Rareș a transformat-o complet, iar Cerasela este tot mai dedicată sportului.

Citește și: Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit:”Atât am putut, îmi pare rău că…”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cerasela și Rareș după Insula Iubirii. Mai sunt sau nu împreună:”Ne iubim, doar că…”

Citește și:Jador a fost jefuit de un prieten, în propria casă:”Să nu mă mai privești în ochi…”

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel:”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit…”

Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș

La șase luni după ce au plecat de pe insula tentațiilor, Cerasela și Rareș au declarat că relația lor este incertă. Cei doi au luptat pentru a-și salva relația de iubire, dar într-un final au ajuns la despărțire. Fosta concurentp de la Insula Iubirii este activă în mediul online și îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce se întâmplă în viața ei. Despărțirea de Rareș a transformată.

Cerasela s-a apucat de sport și este transformată complet. Fosta concurentă are o siluetă de invidiat și continuă să facă schimbări la înfățișarea sa. Tânăra de 26 de ani lucrează foarte mult la imaginea sa și se bucură de fiecare moment. „Iubesc fiecare moment cu mine', a scris tânăra la o postare făcută pe Instagram.

Rareș și Cerasela se la Insula Iubirii s-au despărțit

Cerasela și Rareș s-au despărțit la câteva luni după ce s-au întors de la insula iubirii. Moldoveanca se pare că și-a găsit liniștea și pacea interioară după separarea de fostul iubit. La rândul lui, Rareș a declarat că deși a luptat pentru relație, în cele din urmă, au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

„Am lucrat la relația cu Cerasela cât am putut. Când lucrezi și nu mai vezi rezultatul, încerci să construiști o casă și lucrezi, lucrezi, dar nu mai vezi acel acoperiș niciodată, trebuie să te oprești din construcție că nu o să ajungi nicăieri.Am lucrat cât am putut, recunosc. Nu am putut să lucrez mai mult, am lucrat o perioadă, 2-3-5 luni după ce am venit de acolo. Atât am putut', a declarat fostul participant pentru a1.ro.

Cerasela a recunoscut că a greșit

Cerasela a recunoscut încă din timpul emisiunii că a greșit pentru că s-a deschis față de anumite ispite. Cu toate astea, tânăra a motivat că acesta a fost forma prin care s-a testat. Deși s-au despărțit, Cerasela face schimbări mari în viața ei și are grijă de imaginea sa.

„După emisiune, eu cu Rareș am discutat și am ajuns la concluzia că există și posibilitatea ca relația noastră să nu mai existe. Relația noastră este în dubii acum. Acțiunile mele au fost greșite față de el. Recunosc că am exagerat foarte mult., a declarat Cerasela la scurt timp după ieșirea din emisiune.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter