Cum arată acum Cristina Dochianu, la 6 ani de când a renunțat la televiziune. A născut în secret al patrulea copil!

Publicat pe

Cristina Dochianu a renunțat la televiziune în urmă cu șase ani, după ce a decis că familia contează mai mult pentru ea decât cariera. Recent, fosta prezentatoare de la Antena 1, a născut al patrulea copil și este foarte fericită cu viața ei actuală. Iată cum arată Cristina Dochianu acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Dochianu, care are 37 de ani acum și a renunțat la numele ei de familie pentru cel al soțului, respectiv Fogarassy, a demisionat din televiziune în 2016. Puțină lume știe că a mai adus pe lume un copil, al patrulea, despre care a anunțat public abia după botez.

Cum arată acum Cristina Dochianu, la 6 ani de când a renunțat la televiziune. A născut în secret al patrulea copil!Cum arată acum Cristina Dochianu, la 6 ani de când a renunțat la televiziune. A născut în secret al patrulea copil!

Cristina Dochianu are patru copii

În 2015, Cristina Dochianu a adus pe lume primul copil, o fetiță, Yvonne (7 ani), iar în 2017 s-a născut și a doua fiică, Anais (5 ani).

Nicholas are aproape 4 ani, iar mezina, pe care o cheamă Maria-Evelin Cristina, a venit pe lume anul acesta, în vară. Micuța are doar câteva luni, este adorabilă și a moștenit ochii albaștri ai mamei, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Pe una dintre rețelele de socializare, Cristina Dochianu a postat mai multe fotografii cu micuța. Vedeta are în grijă cinci copii, unul dintre ei fiind dintr-o căsnicie anterioară a soțului ei.

Citește și: Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie:'Acest părinte merită arestat'

Citește și: Jennifer Aniston s-a luptat cu infertilitatea:'Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate'

Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!’

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy s-au căsătorit acum 8 ani

Cristina Dochianu a fost prezentatoare de știri sportive de la Antena 1, GSP TV și, ulterior, Prima TV. Primul ei job a fost cel de hostess, iar debutul la TV a avut loc la matinalul „Dimineața devreme', de la Antena 1.

În scurt timp, cea poreclită Cristimica de Dan Capatos, cel care a lansat-o, s-a mutat la pupitrul știrilor sportive la același post TV.

Cristina și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013. S-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013, după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014. 

Anul acesta au sărbătorit 8 ani de la nunta fastuoasă. După numai patru luni de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, o fetiță.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter