Horia Brenciu a ajuns la spital. S-a fotografiat cu masca de oxigen pe față: ”M-a prins nenorocita”

Publicat pe .

Horia Brenciu a ajuns la spital. Artistul s-a fotografiat cu masca de oxigen pe față. Horia Brenciu nu mai are nevoie de descrieri, fiind cunoscut de publicul larg după numeroasele sale apariții pe scenă, cât și pe micile ecrane. Ei bine însă, postarea pe care a făcut-o recent pe conturile sale de socializare ne demonstrează că a început anul 2023 cu stângul. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente! Se pare că anul 2023 a venit cu o serie de probleme de sănătate, care l-au dus direct pe mâinile medicilor. Nu asta nu o spunem noi, ci chiar el, prin fotografia pe care a făcut-o publică recent de pe conturile sale de socializare.

322551989_526093282824218_2260252369628811277_n322551989_526093282824218_2260252369628811277_n

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Horia Brenciu este mereu cu zâmbetul pe buze. Pozitiv și gata să înveselească pe toată lumea, rareori își expune problemele în fața tuturor. Alege să treacă peste ele fără a le face publice, însă se pare că de data aceasta a simțit nevoia să tragă un semnal de alarmă asupra fanilor. Nu, nu în privința stării lui de sănătate, ci a gripei care se extinde pe zi ce trece.

Citește și: Horia Brenciu revine la Pro TV.Pentru ce emisiune a filmat artistul

Citește și: Horia Brenciu revine la Pro TV.Pentru ce emisiune a filmat artistul

Citește și: 'Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma'.Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă.Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Horia Brenciu a ajuns la spital. Artistul s-a fotografiat cu masca de oxigen pe față

Horia Brenciu și-a îngrijorat fanii. Îndrăgitul artist a făcut publică o poză în care se vede cu ochiul liber că este la spital. Ceea ce i-a speriat și mai tare pe cei care-l îndrăgesc este faptul că are și o mască de oxigen pe față. Ei bine, nu a vorbit prea mult despre starea lui de sănătate, însă a pus o descriere care elucidează misterul.

Horia Brenciu: 'M-a prins nenorocita'

Horia Brenciu a dat de înțeles tuturor prin descrierea pe care a pus-o la poza că este contaminat cu noua gripă. Ce-i drept, zilnic cresc cazurile. Tot mai multe persoane se confruntă cu numeroase simptome care-i duc direct pe mâinile medicilor. Printre aceștia s-au numărat și Mihai Petre alătruri de soția sa, care a început anul 2023 tot la spital din cauza acestei gripe virale.

'M-a prins nenorocita', a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

Mihai și Elwira Petre, la spital din cauza gripei virale

La fel ca și Horia Brenciu, și Mihai Petre și soția lui au ajuns la spital din cauza acestei gripe care este destulă de virală de câteva zile bune. Ba mai mult, când a descoperit că nu se simt bine, mai întâi au fost la farmacii pentru a lua pastilele recomnadate, însă multe dintre ele nu le mai aveau în stoc. Din fericire, au găsit ajutor la vecini, astfel că acum starea lor de sănătate se îndreaptă spre bine.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate’, a spus Mihai Petre, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton