Cum arăta Dorian Popa în copilărie? Cântărețul avea mai multe complexe

Publicat pe

Dorian Popa a avut o copilărie frumoasă de care își aduce aminte cu drag. Acum a devenit foarte cunoscut și are milioane de fani. Iată imagini de colecție cu el!

Dorian Popa a copilărit la Constanța, acolo locuia alături de familia sa. Acesta avea o relație specială cu mama lui, mai ales după ce tatăl lui a dispărut din viața lor.

Pe vremea aceea, Dorian era un copil simplu. De multe ori a declarat că era complexat de forma nasului său. Nu doar atât îi displăcea la el, dar și faptul că era foarte slab. Priviți galeria foto cu imagini din copilăria artistului.

Dorian Popa a fost bătut în copilărie

„Mamişor' era destul de exigentă cu Dorian. Avea pretenţii mari de la el, voia să ia note bune, să fie un elev silitor. El însă mai făcea şi prostii cu gaşca lui. La interviurile VIVA!, artistul a povestit că în liceu i-a fost scăzută nota la purtare.

„Am chinuit-o puţin aşa. Învăţam şi de frică…dacă pleca de la şedinţă supărată, BANG. Eu consider că educaţia trebuie să fie un pic spartană. Mă jucam, mă distram…. 
Am fost chemaţi în consiliul profesoral, în liceu, eu şi cu doi colegi. Furasem cheia de la poarta curţii şcolii. Şi intrasem cu maşinile. Jucam bachet, eram rebeli. Nu recomand chestii d-astea. Le zic părinţilor că aşa e în perioada aia.

În liceu am avut note bune, în facultate mai aşa. Am început să muncesc, eram în Bucureşti, am mai neglijat şcoala.', a spus Dorian Popa la Interviurile VIVA!.

Foto: Libertatea, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter