Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. "Craiul de Dorobanți" și iubita lui sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi!

Publicat pe

Deși viața lui nu este un secret pentru nimeni, Codin Maticiuc este destul de discret în ceea ce o privește pe femeia iubită, cea care i-a îndeplinit visul de a deveni părinte. Iată cum arată Ana Pandeli, mama fiicei sale, Smaranda!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc a devenit tată pe 5 aprilie anul trecut, însă a fost tot timpul discret în privinţa identităţii femeii care i-a dăruit un copil. Milionarul, cunoscut în lumea mondenă cu alintul „crai de Dorobanţi” are în palmares nume cunoscute din showbiz, dar a ales o tânără străină de lumea  mondenă,  în vârstă de 30 de ani, care i-a îndeplinit o dorinţă pe care Codin o are de la 23 de ani, aceea de a fi tată. Fiica lor, Smaranda, are deja un an, iar relația dintre părinții ei pare a fi tot mai solidă.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

Codin, extrem de protector cu iubita lui!

Recent, Codin, care este extrem de discret în privința relației de cuplu, a fost surprins de către fotoreporterii click.ro pe stradă alături de iubita lui, iar limbajul mimicogestual vorbește de la sine. Îmbrăcați simplu, sport și foarte relaxați, cei doi au mers împreună la cumpărături. Extrem de protector, Codin a ținut-o tot timpul de mână pe mama fiicei sale, dovadă că, odată cu trecerea timpului, relația lor a devenit și mai profundă.

Citește și:Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: „Avem planuri mari împreună”

Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. "Craiul de Dorobanți" și iubita lui sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi!Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. "Craiul de Dorobanți" și iubita lui sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi!

Iubire fără acte…

Ana Pandeli mai are un copil, Mario, care are o relaţie bună atât cu mama lui, cât şi cu iubitul ei. Totuși, chiar dacă lumea speră la o nuntă între cei doi, Codin Maticiuc ne-a declarat că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, dar nu exclude definitiv această idee.

Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru  revista VIVA!. 

Foto: VIVA!, Instagram, spynews.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter