Cum arată femeia care și-a scos 6 coaste. Are cea mai mică talie din lume

Publicat pe

Pixiee Fox este femeia care și-a scos nu mai puțin de șase coaste pentru a avea cea mai subțire talie din lume. Ea a vrut să arate ca Jessica Rabbit, personajul din desenele animate. Pixee a apelat la peste 100 de intervenții estetice ca să obțină cea mai micuță talie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Femeia spune că nu își mai amintește câte operații are, mai ales că unele nu au fost reușite. Mai mult, ea a stat o săptămână în comă, în urma unui malpraxis, motiv pentru care a avut nevoie de și mai multe operații estetice de reconstrucție. Are patru operații de mărire a sânilor, patru operații la nas, mai multe liposucții, operații de reconstruire a maxilarului și și-a îndepărtat șase coaste.

Cum arată femeia care și-a scos 6 coaste. Are cea mai mică talie din lumeCum arată femeia care și-a scos 6 coaste. Are cea mai mică talie din lume

Ea a ajuns să aibă doar 41 de centimetri în talie, însă nu a fost suficient pentru a bate recordul, care îi aparține lui Cathie Jung și care avea 28,1 centimetri în talie, purtând corset.

Pixee Fox are peste 100 de operații estetice

Tânăra de 31 de ani și-a mai pus implanturi în fese și este dependentă de operațiile estetice. În plus, ea și-a făcut transplant de gene cu păr pubian. Femeia a apărut și în celebra emisiune Botched, unde medicii au refuzat să îi mai facă vreo intervenție, considerând că își pune viața în pericol.

„Nu am văzut aşa ceva în întreaga mea carieră”, a spus doctorul Dubrow. „Nu m-am simţit niciodată cu adevărat o fiinţă umană, ci mai degrabă o creatură fantastică”, a dat replica Pixee.

„În Suedia, nimeni nu-și face operații estetice. Nu contează dacă vreau să fiu model sau electrician, în Statele Unite ale Americii poți să faci ce vrei. Mi-am făcut lifting de sprâncene, două operații la pleoape, am injecții în pomeți, în buze și puțin Botox. Mi-am scos șase coaste, mi-am făcut un lifting de posterior, o liposucție și o labioplastie. Și machiaj permanent și epilare definitivă', a povestit Pixee Fox.

Femeia a ajuns chiar să-și facă implant ocular. Până acum, fotomodelul a cheltuit peste 100.000 de lire pe operații. Una dintre operațiile estetice a constat în schimbarea culorilor de la ochi. Aceasta a decis să aibă culori diferite: un ochi este albastru cristalin, iar celalalt are culoarea naturală de albastru.

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie’

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen Rădulescu. A fost bătută crunt de mama naturală:„M-au luat de la Casa de Copii cu răni pe corp, cu bube în cap…’

Citește și: Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

„Mi-am dorit asta de când eram mică. Chiar voiam să am ochi de culoare diferită și acum am reușit. Am auzit de aceste implanturi acum doi ani și am optat pentru culoare verde-albăstrui a mării la unul dintre ochi' ,a mărturisit tânăra.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter