Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Are doar 22 de ani și s-a mutilat

Publicat pe

Andrea Ivanova este o tânără de 22 de ani din Bulgaria. Ea este cunoscută drept femeia cu cele mai mari buze din lume, după ce a exagerat cu operațiile estetice. Tânăra este supranumită Barbie și spune că nu are de gând să se oprească în privința modificărilor corporale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrea Ivanova vrea să ma apeleze la o mărire de bust. Tânăra deja și-a injectat de cel puțin 20 de ori acid hialuronic în buze până la momentul actual.

Andrea Ivanova are de gând să devină cunoscută la nivel mondial pentru buzele ei, pe care vrea să și le mărească în continuare.

Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Are doar 22 de ani și s-a mutilatCum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Are doar 22 de ani și s-a mutilat

Andrea Ivanova este pasionată de intervențiile estetice, mai ales de cele la nivelul buzelor. Tânăra de 22 de ani din Bulgaria vrea să-și mențină titlul de „femeie cu cele mai mari buze din lume' și nu se va opri aici.

Femeia cu cele mai mari buze din lume, avertizată de medici

Cu toate că medicii au avertizat-o să se oprească cu transformările, Andrea nu a ascultat și va merge cât mai departe pentru a-și îndeplini visul. O injectare cu acid hialuronic costă 150 de dolari, iar ea a investit până acum peste 3.000 de dolari numai pentru buze.

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

Citește și: Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său: „Cel mai frumos cadou'

Prietenii ei sunt de-a dreptul șocați de transformările fetei, care arăta foarte bine înainte de a-și face astfel de modificări. Tânăra se putea lăuda cu niște trăsături de invidiat înainte de intervențiile făcute la medicul estetician.

„O iubesc pe Barbie de când eram mică și mereu a visat să ajung ca ea într-o bună zi', a spus Andrea Ivanova.

De fiecare dată când buzele ei scad în volum, tânăra merge la medicul estetician pentru a-și face câteva „retușuri'.

„Fiecare are dreptul să trăiască și să arate așa cum vrea, nu este necesar ca toți să îndeplinească un standard impus de alte persoane. Este o alegere personală și niciodată nu mi-a fost teamă să o arăt!', a mai spus tânăra, potrivit sursei menționate anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter