Cum arată fetița Annei Kournikova și a lui Iglesias. Mary are 7 luni: ''Enrique mic, cu ochi albaștri”

Publicat pe

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează un cuplu superb. Frumoasa tenismenă i-a dăruit recent cântărețului al treilea copil, pe micuța Mary Iglesias, care este un copil cu totul deosebit. Acest lucru a fost observat rapid și de internauți care au fost fascinați de ochii albaștri ai micuței și de chipul ei angelic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Frumusețea fetiței este debordantă – Mary Iglesias moștenește în mare parte trăsăturile mamei sale: ochi albaștri și păr blond.

În ultima postare a rusoaicei pe Instagram, fetița în vârstă de doar 7 luni apare într-un decor complet alb, purtând un zâmbet larg pe chipul angelic.

Cum arată fetița Annei Kournikova și a lui Iglesias. Mary are 7 luni: ''Enrique mic, cu ochi albaștri'Cum arată fetița Annei Kournikova și a lui Iglesias. Mary are 7 luni: ''Enrique mic, cu ochi albaștri'

Citește și: Cine este Lorena Corbu de la Mireasa. Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

Comentariile nu au întârziat să apară. Cei mai mulți dintre fani susțin că micuța Mary este un ”Enrique mic, cu ochi albaștri”.

Descrierea fotografiei nu este aleasă întâmplător. Se pare că Anna își dorește ca Mary să o urmeze în carieră: ”Wimbledon, stai așa că vin!”, este mesajul postat de vedetă în dreptul postării.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună de 18 ani și au 3 copii: Lucy Iglesias, Nicholas Iglesias și Mary Iglesias.

Mary este al treilea copil al celebrului cuplu

Iglesias şi Kournikova au devenit părinţi în decembrie 2017, când s-au născut gemenii Lucy şi Nicholas. 

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au fost întotdeauna foarte discreţi cu privire la viaţa lor personală. Prima sarcină a fost ţinută secret, iar publicaţia americană TMZ a anunţat naşterea.

Într-un interviu anterior, Enrique mărturisea că speră să fie un tată „cool şi că a devenit mult mai responsabil de când a devenit părinte:

Citește și: Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme:„Plec acasă, nu am ce să discut’

„E unul dintre cele mai grozave sentimente din lume. Sunt mult mai responsabil. Conduc mai încet. Mă gândesc de două ori înante să fac un lucru. Sper să fiu un tată cool şi înţelegător.

Cântăreţul a publicat şi câteva fotografii şi filmuleţe cu copiii lui, pe contul personal de Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter