Cum arată fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis. E leită lui Kim Kardashian

Publicat pe

Cele mai noi imagini de pe contul de Instagram al lui Rumer Willis au fost extrem de apreciate de fani. Fiica lui Demi Moore s-a transformat în Kim Kardashian, vedetă cu care seamănă la perfecție, mai ales la corp. Fiica vedetei s-a îmbrăcat cu lenjerie din colecția lui Kim, iar asta a făcut-o să semene la perfecție cu celebra soție a lui Kanye West.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rumer are 32 de ani, dar puțini sunt cei care se așteptau la o asemenea schimbare. Fiica cea mare a lui Demi Moore și a lui Bruce Willis s-a coafat în stilul lui Kim și s-a îmbrăcat în body-uri din cea mai recentă colecție a vedetei.

Are un corp superb

Cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au avut păreri împărțite despre transformare: unii nu au fost de acord cu promovarea produselor din colecția lui Kim, în timp ce alții au apreciat felul în care arată.

Totul se întâmplă cu un motiv. S-a împlinit un an de când Kim Kardashian a lansat brandul SKIMS, iar acum, în campania de celebrare, mai multe vedete i s-au alăturat pentru a promova produsele.  

Fiica lui Demi Moore nu a vorbit cu mama ei o bună perioadă de timp

Într-o postare pe Instagram, Tallulah Willis, fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, a făcut dezvăluiri despre perioada de aproape trei ani în care nu a vorbit cu mama sa.

View this post on Instagram

Waiting by the phone like.... . . @skims

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

De Ziua Mamei, sărbătorită în SUA pe 10 mai, Tallulah a scris despre relația complicată pe care a avut-o cu Demi Moore. 

Nu am vorbit cu mama timp de aproape trei ani', a povestit Tallulah. Povestea s-a schimba însă. După o perioadă îndelungată de auto-reflecție și datorită puterii de a ierta, 3 ani nu s-au transformat în pentru totdeauna.'

Cum arată fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis. E leită lui Kim KardashianCum arată fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis. E leită lui Kim Kardashian

Cine mă cunoaște personal știe cât de importantă este prezenței mamei mele în viața mea. Câteodată mă întreb ce fel de legătură s-ar forma dacă acum aș întâlni-o pe Demi de la 26 de ani. Cred că am râde mult.', a continuat Tallulah.

Mă descopăr în tot ceea ce ești @demimoore și în tot ceea ce vei continua să mă înveți. Văd ce înseamnă această zi pentru tine și de unde vii. Te iubesc'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter