Cum arată fiica lui Feli la 3 ani. Nora Luna, vedetă în cel mai nou videoclip al mamei sale

Publicat pe

Nora Luna, fiica lui Feli Donose, a devenit, la nici trei ani, actriță în cel mai nou videoclip al mamei sale. Piesa Adu-ți aminte are un mesaj special și se adresează celor care din cauza greutăților întâmpinate în viața cotidiană uită să se bucure de lucrurile simple.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mai mult, Adu-ți aminte este o premieră în cariera lui Feli. A fost prima dată când artista apare într-un clip alături de cel mai important om din viața ei, iar experiența a fost una de neuitat.

„Nu era în plan să apară Nora Luna în clip. În mintea mea ea încă e micuță- micuță, dar când am primit propunerea de la scenarista Raluca Netca, am acceptat instant, pentru că mi s-a părut firesc și frumos.

Și așa am avut parte de filmări ca în familie, mai ales că a participat și Ellie, fetița chitaristului meu, iar Nora Luna a fost într-o continuă veselie.

Am fost partenere de joacă pe platoul de filmare și a fost atât de frumos! Și azi când se joacă acasa cu păpușile, le tot spune că merge la studio că are de făcut videoclip!', povestește Feli.

Nora Luna, vedetă în cel mai nou videoclip al lui Feli

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, ‘Adu-ți aminte’ este pornit dintr-un un trio de compoziție între Feli și doi dintre compozitorii și producătorii de la HaHaHa Production:

„Șerban Cazan face parte din viața mea de la începuturile în HaHaHa Production. Cu el am scris ‘Cine te crezi’, primul meu single, ‘Creioane colorate’, ‘Doua inimi’ și multe alte piese, iar Dorian Micu este un artist pe care îl prețuiesc mult și un songwriter de excepție care a co-scris multe piese-hit ale lui Smiley. Mă bucur mult de acest trio muzical pe Adu-ți aminte', povestește cu mândrie Feli despre echipa ei.

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor

Citește și: Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul Adela

Citește și: Schimbare importantă la Cronica cârcotașilor. Șerban Huidu

Feli, despre greutățile copilărie

Invitată în cadrul emisiunii 'Neatza cu Răzvan și Dani' în primăvară, Feli Donose a făcut mărturisiri dureroase despre drama prin care a trecut în copilărie. Artista a mărturisit că a fost victima bullying-ului pe vremea când era doar un copil.

„În copilărie mi se zicea 'girafă„ că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă.

Eu nu înțeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuță, atunci purtam fustițe și eram mai feminină. Dar alții mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranțele', a spus Feli Donose.

Feli se teme pentru Nora Luna

După ce a trăit aceste experiență traumatizantă cântăreței îi este teamă ca nu cumva și fiica ei, Nora Luna să treacă prin aceleași clipe grele. Cu atât mai mult cu cât în zilele noastre, bullying-ul este din ce în ce mai prezent în toate mediile.

„Mi-e frică și pentru fetița mea de acest bullying. Piesa 'Puiule, Puiuțule' este o piesă despre suferințele mele și unii ziceau pe story că e 'masonerie', că vedeau ei unele semne la mine în videoclip.

Se pare că noi ne-am înrăit. Credeam că prin prisma pandemiei o să ne mai îmbunăm, că o se ne spunem 'Te iubesc' mai des, dar de unde, pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiți acasă și de aceea aruncă cu noroi în noi', a mai spus Feli.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter