Cum arată fratele biologic Cristinei Ciobănașu. Sunt ca două picături de apă, însă un detaliu a enervat-o pe actriță: „Serios? Până și fratele mai mic?”

Publicat pe

Cristina Ciobănașu a devenit rapid îndrăgită în România, după rolurile pe care le-a jucat în telenovele românești. 

Cum arată fratele biologic Cristinei Ciobănașu. Sunt ca două picături de apă, însă un detaliu a enervat-o pe actriță: „Serios? Până și fratele mai mic?'Cum arată fratele biologic Cristinei Ciobănașu. Sunt ca două picături de apă, însă un detaliu a enervat-o pe actriță: „Serios? Până și fratele mai mic?'

Tânăra formează un cuplu cu Vlad Gherman de aproximativ 8 ani și par mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au fost de nedespărțit de atunci. 

Recent, Cristina Ciobănașu și-a surprins fanii de pe Instagram și a postat o fotografie cu fratele ei mai mic, de acum câțiva ani.

Actrița le-a arătat urmăritorilor o fotografie de colecție cu ea și fratele său.

Citește și: Cristina Ciobănașu joacă rolul Iris în serialul Sacrificiul. Actrița a fost supusă unei provocări chiar de mama adoptivă

„Serios??? Până și fratele MAI MIC e mai înalt decât mine…😳😂', scria Cristina Ciobănașu la acea vreme pe Instagram.

Pe fratele ei mai mic îl cheamă Tudor și este singurul frate biologic pe care tânăra îl are.  Ea a fost adoptată de Ruxandra Ion, integrându-se rapid în familia ei. 

„Am doi frați mai mari și unul mai mic, biologic. Ne înțelegem bine, ei mă tratează ca pe sora mai mică, prin urmare nu sunt foarte în centrul atenției, dar ne întâlnim în fiecare duminică, ne jucăm cu nepoții, eu cu cei mici și Vlad cu cei mari', a declarat, pentru Libertatea, Cristina Ciobănașu.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografie incendiară. S-au pozat goi în cadă

„Am un singur frate biologic, mai mic decât mine, pe care îl văd de vreo 3-4 ori pe an, mai des decât îi văd pe părinții mei biologici, pentru că el mai și vine în vizită când are liber de la Școala de jandarmi', a precizat ea. Atunci când timpul le permite, cei doi frați obișnuiesc să organizeze diverse escapade, fie în țară, fie în străinătate, alături de partenerii lor de viață.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter