Cum își petrec Gina Pistol și Smiley timpul în izolare: "Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. Nu știu cât...". Totul a fost filmat!

Publicat pe

Smiley și Gina Pistol, cel mai îndrăgit cuplu al momentului, își petrec împreună timpul în izolare și fac tot posibilul ca acesta să fie cât mai plăcut. Iată ultimele imagini!

Cum își petrec Gina Pistol și Smiley timpul în izolare: "Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. Nu știu cât...". Totul a fost filmat!Cum își petrec Gina Pistol și Smiley timpul în izolare: "Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. Nu știu cât...". Totul a fost filmat!

Până acum evitau să se afișeze împreună, cu toate că fanii erau la curent cu relația lor. În ultima perioadă, însă, cei doi postează fotografii împreună, chiar și filmulețe. În ultimul dintre acestea, Smiley se lasă pe mâinile partenerei sale pentru a fi tuns.

„Dragii mei, a sosit momentul în care nu mai am de ales şi trebuie să mă tund. Nu ştiu cum, nu ştiu ce va ieşi, dar pregătiţi-vă pentru surpriză. Astăzi mă voi lăsa tuns. Mă las pe mâinile ei (n.r. Gina Pistol), atât de delicate, atât de talentate şi precise', a declarat Smiley.

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea lor de dragoste:”Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc!”

„Numai asta am făcut toată noaptea, m-am gândit la tunsoare. O să fie o surpriză', a precizat și Gina Pistol, la rândul ei.

Smiley: „Nu ştiu cât mă costă treaba asta”

Chiar dacă a fost stresat și a avut foarte multe emoții, Smiley a avut încredere în iubita sa, și nu a părut că regretă în niciun moment: „Încă o pastilă folositoare în izolare. Las-o să te tundă, nu ştiii cum vei arăta după, dar ea cu siguranţă se va bucura foarte tare să te tundă. Cam asta a fost, sper că a ieşit ceva bine, eu nu văd ce se întâmplă la spate. Eu sunt bucuros, mulţumesc, Gina! Nu ştiu cât mă costă treaba asta', a spus Smiley înainte de a vede rezultatele.

Citește și: EXCLUSIV. Gina Pistol recunoaște, în premieră, că i-ar plăcea să fie concurent la Asia Express:”Sunt o persoană care se descurcă în situații limită!” / Cu cine ar merge în competiție

La final, s-a arătat extrem de mulțumit de ceea ce a ieșit și a păstrat nota optimistă și amuzantă: „Dragilor, sunt foarte mulţumit de cum am fost tuns. Părul rămâne în continuare lung, îl mai ţin aşa. Urmează s-o tund eu pe Gina, pregătiţi-vă! Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. O tund cheală', a conchis Smiley.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: La mulți ani, Gina Pistol! Cum și-a sărbătorit blondina ziua numelui, în izolare:„Acasă, cu iubitul, stăm liniștiți'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter