Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a împlinit 14 ani: "Sunt foarte mândră de tine"

Publicat pe

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Pavel Stratan se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Acesta are o soție incredibilă și doi copii minunați. Cleopatra Stratan i-a moștenit talentul artistic și a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Iar fiul său, Cezar, a stat cât mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, fratele Cleopatrei a împlinit 14 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Artista a venit din Republica Moldova în România pentru a face muzică, devenind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Tatăl său este celebrul Pavel Stratan și este extrem de mândru de fiica lui. Cu toate astea, puțini știu că artista mai are un frate mai mic, Cezar, iar de curând a împlinit 14 ani.

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a împlinit 14 ani: "Sunt foarte mândră de tine"Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a împlinit 14 ani: "Sunt foarte mândră de tine"

Cleopatra Stratan a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționat cu ocazia zilei de naștere a fratelui său. Artista are o relație apropiată cu fratele ei și spune că este foarte mândră de el. Tânăra i-a făcut o urare specială.

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei.Cum arată soția lui Pavel Stratan

Citește și:Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice:„Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'

Citește și:Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Ce au făcut la prima lor întâlnire:„A venit la mine și…'

Citește și: Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital.Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan

Pavel Stratan se poate considera un bărbat norocos. Acesta are o carieră de succes, dar și o familie minunată. În timp ce fiica sa, Cleopatra a ajuns una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiul său a preferat să fie mai discret. Recent, Cezar a împlinit 14 ani, iar artista i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare. Fiul lui Pavel Stratan s-a schimbat mult în ultimii ani. Acesta a crescut și s-a maturizat, iar mulți dintre fanii Cleopatrei își doresc să îl vadă mai des.

Fratele artistei este mai putin cunoscut publicului larg și nu vrea să îi calce pe urme surorii sale. Cleopatra Stratan a declarat că este mândră de fratele ei. ,,La mulț ani frățiorul meu iubit! Nici nu-mi vine să cred cât de mare ești deja și sunt foarte mândră de tine! Să fii sănătos și să ai parte doar de momente unice și speciale în viața ta!', a fost mesajul postat de Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cezar Stratan a debutat în muzică la patru ani

Deși nu are o carieră muzicală activă, Cezar Stratan și-a făcut debutul în muzică la vârsta de patru ani. Ulterior, Cezar a cântat alături de sora lui, melodia „Mami', care s-a bucurat de un real succes în Republica Moldova. De asemenea, în 2019, Cezar a scos o melodie alături de Eva Maria, fiica lui Radu Sîrbu, ex O-Zone. Melodia este o poveste de dragoste trăită de copii, iar în videoclip, fiul lui Pavel Stratan este gangster, iar Eva prințesă.

Cleopatra Stratan a devenit un adevărat star la doar trei ani

Cleopatra Stratan avea doar trei ani atunci când a lansat melodia fenomen Ghiță. A devenit cunoscută la o vârstă fragedă și mergea alături de tatăl său la emisiuni. A stabilit 6 recorduri mondiale, fiind cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes.

Cleopatra a fost cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live 2 ore în fața unui public numrros. La cinci ani a scos un nou album, iar după o pauză de câțiva ani, fetița minune avea să se întoarcă pe micile ecrane complet transformată. Anii au trecut, iar Cleopatra s-a transformat într-o adevărată femeie. Mai mult, artista s-a căsătorit anul trecut cu Edward Sanda.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter