Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice: „Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal”

Publicat pe

Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice. Delia a reacționat față de cei care au criticat-o pentru ținutele inedite pe care le abordează. Cântăreața este una dintre cele mai longevive prezențe din muzica românească, iar la fiecare concert reușește să creeze o atmosferă incendiară. Artistei îi place să experimenteze cu o sumedenie de stiluri vestimentare, însă acest lucru nu este pe placul tuturor. Delia a dat o replică tăioasă celor care i-au sugerat să adopte ținute mai convenționale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice. Delia a reacționat față de cei care au i-au criticat stilul vestimentar. Arista a reușit să se mențină în topurile muzicale , încă din anii ’90, când a activa în trupa N&D. Reușita ei s-a datorat manierei de a se adapta fiecărei ere, reușind să vină mereu elemente care sunt în trend și apreciate de tineri. Delia nu se teme să experimenteze cu ținutele de scenă, mai ales că îi place să se exprime prin intermediul modei. Ea a primit și critici din cauza acestui aspect, deoarece mulți consideră ca ținutele ei sunt mult pre neobișnuite. Delia le-a răspuns acestora prin intermediul rețelelor de socializare.

Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice: „Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice: „Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'

Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice

Delia este o fire foarte versatilă. Știe să facă show pe scenă, dar și divertisment de calitate ca jurat la emisiunea iUmor. Când vine vorba de muzică, Delia nu concepe să facă compromisuri. Artista vrea ca fiecare detaliu al concertelor ei să fie psu la punct după o viziune proprie. Cântăreței îi pplace să adoopte ținute spectaculoase pe scenă și să-și suprindă fanii cu un show de excepție. Delia a fost foarte surprinsă când i s-a reproșat că ținutele ei sunt prea neobișnuite, așa că ținut să explice pe Instagram motivul alegerii ei.

Citește și: Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul:’Știu că pare greu de crezut’

Citește și: De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze:„Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?’

Citește și:Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Citește și:Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala:'Știam că nu o să câștig'

„Haideți să vorbim că nu am mai vorbit de mult! Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea „Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”. Orice ar însemna „normal”. Pentru că nu sunt un om normal. Se pare că e nevoie de o subtitrare. În momentul în care se postează un artist într-o ținută, trebuie să să specifice că se duce la un cooncert. Concertul este acolo unde există o scenă, lumini, reflectoare și unde oamenii au plătit un bilet pentru că vor să vadă ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal.„,a spus Delia pe Instagram.

Delia: „Sunt o victimă a mentalității”

Delia a mărturisit recent, în cadrul unui podcast de ce, în ultima vreme, preferă hainele largi. Artista a recunoscut că suferă de o anumită formă de pudoare, un rezultat al mentalității în care s-a format. Vedeta a afirmat că preferă vestimentația care îi acopreă corpul, deoarece o face să se simtă în siguranță. Mulți fani au comprata ținutele ei cu cea artistei din SUA Billie Eilish, o cântăreață pe care Delia a recunoscut că o admiră.

Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit artista, recent, într-un podcast.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter