Cum arată Gia Wilson, actrița din serialul Nikita, la 50 de ani. Pare mult mai tânără și are un corp de invidiat

Publicat pe

Serialul Nikita a fost un adevărat fenomen. Actrița Peta Gia Wilson a devenit celebră grație rolului pe care l-a jucat pe vremea când avea 27 de ani. Serialul a avut cinci sezoane și a ținut milioane de fani cu sufletul la gură. Rolul de asasină i s-a potrivit perfect actriței australiene, care l-a avut ca partener în film pe actorul Roy Dupuis.

C CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ajunsă acum la 50 de ani, actrița Peta Gia Wilson s-a retras din lumina reflectoarelor, ea dedicându-și viața creșterii unicului ei fiu.

Fostul fotomodel a avut o relație de cinci ani cu regizorul Damian Harris. Cei doi s-au despărțit în 2002, deși actrița a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel. Peta este mama lui Marlowe Harris, care anul acesta a împlinit 18 ani.

Actrița a format un cuplu, în 2007, și cu actorul Aaron Jeffery, însă cei doi s-au despărțit după un an de relație.

Peta Wilson participă rar la evenimente și este o prezență discretă și pe conturile de socializare. Și la 50 de ani are același păr blond și lung, iar zâmbetul inconfundabil e tot acolo.

Actrița s-a lansat de ceva vreme și în afaceri, având propriul brand de lenjerie intimă.

Cine este Peta Gia Wilson

Peta Wilson și-a început cariera ca model în Australia și Europa. Apoi a apărut în roluri mici în filmele independente „Naked Jane' și „Loser', precum și în emisiunile TV „Strangers' și „Highlander'. Apoi a fost distribuită ca Nikita în serialul „La Femme Nikita' în 1997. Trei ani mai târziu, actrița a făcut filmul cu thriller erotic „Mercy'. La scurt timp după aceasta, ea l-a jucat pe Alex în mini-serialul „A Girl Thing'. Apoi, în 2002, ea a înfățișat personajul actriței din viața reală Anny Ondra în filmul TV „Joe și Max'.

Cum arată Gia Wilson, actrița din serialul Nikita, la 50 de ani.  Pare mult mai tânără și are un corp de invidiatCum arată Gia Wilson, actrița din serialul Nikita, la 50 de ani.  Pare mult mai tânără și are un corp de invidiat

Wilson a apărut în rolul unui vampir în filmul de supereroi „League of Extraordinary Gentlemen' în 2003. După aceasta, a jucat în două episoade din „Jonny Zero' în 2005. În anul următor, a avut un rol minor în filmul „Superman Returns'. Actrița australiană a făcut, de asemenea, o apariție invitată într-un episod din „Two Twisted' în acel an.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:'Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:„Am crescut unul alături de celălalt’/ INTERVIU

Cum a fost cerută Feli în căsătorie. Inițial, nu a răspuns:„Am fost surdă total’

Ea a apărut în filmele „Grădinile nopții' și „Frumos' în 2007, respectiv în 2009. În 2010, Wilson a jucat pe Genie în scurtmetrajul intitulat „Errand boy'. În același an, ea a apărut într-un episod din „CSI: Miami'. A fost apoi distribuită ca Marla Criswell în scurtmetrajul „Liberator'. În 2017, actrița a apărut ca ea însăși în documentarul TV „Michael Hutchence: The Last Rockstar'.Peta Wilson s-a născut la 18 noiembrie 1970 în Sydney, New South Wales, Australia. Tatăl ei, Darcy Wilson, este fost ofițer de garanție al armatei australiene, iar mama ei, Karlene White Wilson, este furnizor de servicii. Părinții ei s-au separat în 1982. Wilson a studiat la o școală catolică pentru toate fetele.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter