Cum arată Gina Pistol cu doar două săptămâni înainte să nască. Îmbrăcată gros și cu mască, s-a dus să-și facă unghiile

Publicat pe

Gina Pistol este în culmea fericirii, după ce a terminat de amenajat camera viitoare fetițe care urmează să fie adusă pe lume curând. Prezentatoarea Chefi la Cuțite și Smiley se bucură intens de aceste momente, mai ales că bebelușul urmează să vină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Gina Pistol a fost surprinsă pe stradă. Cu un palton maro și o ținută casual, burtica la vedere și masca la gură, vedeta a fost la un salon să își facă unghiile.

Mai mult, ea a avut și o reacție simpatică atunci când a văzut că paparazzii o fotografiază. Ea le-a dezvăluit că urmează să nască în 2-3 săptămâni, motiv pentru care a venit să își facă manichura.

Cum arată Gina Pistol cu doar două săptămâni înainte să nască. Îmbrăcată gros și cu mască, s-a dus să-și facă unghiileCum arată Gina Pistol cu doar două săptămâni înainte să nască. Îmbrăcată gros și cu mască, s-a dus să-și facă unghiile

„Cum de m-ati gasit și aici, mă?! Incredibil! Eu sunt ok, am venit și eu să-mi fac unghiile, că după nu se mai poate. În două-trei săptămâni nasc, mai am puțin!”, a spus Gina Pistol, paparazzilor wowbiz.ro.

Gina Pistol și Smiley au terminat de amenajat camera micuței

Gina Pistol și Smiley se pregătesc temeinic pentru venirea pe lume a fetiței lor. Nu mai este mult până când simptica prezentatoare își va ține fiica în brațe, așa că trebuie să se asigure că va avea tot confortul.

Gina Pistol a postat mai multe story-uri, din care a reieșit că a mers la cumpărături pentru a achiziționa cele necesare pentru micuță.

În decembrie, Gina Pistol a postat imagini cu tapetul ales pentru camera fetiței sale și s-a arătat extrem de încântată de rezultat: „Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos, spunea ea la acel moment.

De asemenea, Gina a cumpărat și hăinuțe din timp și s-a asigurat că nu-i va lipsi nimic fetiței sale și a lui Smiley.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii, numai că pe măsură ce se apropie ziua cea mare cresc și emoțiile.

Gina Pistol își ține fanii mereu la curent cu noutăți despre bebelușul care urmează să vină pe lume. După o analiză minuțioasă, blondina susține că a reușit să-și dea seama deja de trăsăturile micuței sale.

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:’I-aș fi dat cu coșul în cap!’

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Cum a amenajat Gina Pistol camera fetiței. Primele imagini

Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă', a spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter