Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături: "I-aș fi dat cu coșul în cap!"

Publicat pe

Gina Pistol a avut parte recent de o experiență neplăcută la cumpărături… Viitoarea mămică, aflată în ultimul trimestru de sarcină, și-a pierdut cumpătul din cauza unui client… hoțoman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a fost recent protagonista unei întâmplări care, în alte condiții, poate ar fi părut amuzantă, însă, dat fiind că vedeta se află în ultimul trimestru de sarcină și orice efort este altfel resimțit, a reacționat într-un mod mai puțin așteptat.

„Un amețit sau o amețită mi-a luat coșul”

Gina a povestit pe pagina sa de Instagram că a mers la cumpărături într-un magazin de mobilier și accesorii, din dorința de a-și achiziționa câteva obiecte decorative. În timp ce se afla în magazin și atenția îi era distrasă – căuta niște lumânări decorative -, coșul în care pusese deja mai multe produse a dispărut efectiv de lângă ea…

„Aveam coșul (iar când zic ‘coș, mă refer la un cărucior din acela mare) cam pe jumătate plin, și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de unde nu-i! Nu mai era. M-am uitat împrejur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… Nimic! Cineva, un amețit sau o amețită, mi l-a luat. După ce că eu obosesc dacă merg 50 de metri și gâfâi… ia-o acum de la început – du-te ia alt coș, adu-ți aminte ce ai pus mai devreme în coș, mai ia produsele o data…', a povestit Gina Pistol într-un Instastory.

Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături: "I-aș fi dat cu coșul în cap!"Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături: "I-aș fi dat cu coșul în cap!"

Iubita lui Smiley a mai povestit apoi, cu mult umor că de la un timp obosește foarte tare din pricina sarcinii și că i s-au umflat mâinile atât de tare din cauza retenției de apă, încât degetele ai au început să semene cu cele ale lui Chef Scărlătescu. Mai mult, vedeta a dezmințit și zvonurile conform cărora și-ar fi injectat buzele adăugând că pe perioada sarcinii i s-a umflat fața și, implicit, și buzele.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc”, la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă: „Ea vrea doar să plece acasă!'

Probleme cu sarcina

De altfel, nu este prima oară când Gina povestește despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină, printre cele mai neplăcute fiind retenția de apă.

„Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?’, își întreba Gina Pistol admiratoarele, într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

Dar cea mai mare problemă pentru iubita lui Smiley a fost faptul că, odată cu avansarea sarcinii, nu a mai putut să se ocupe de treburile domestice care îi făceau plăcere la fel ca înainte.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic.

Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască’, declarau apropiați ai vedetei pentru playtech.ro, acum ceva vreme.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter