Cum arată Iris, fiica actorului Jude Law, aflată la primul pictorial

Publicat pe

Dupa ce Rafferty, fiul actorul Jude Law a apărut în primele show-uri de modă, a venit rândul lui Iris, fiica actorului să cocheteze cu modelling-ul.

 

Iris este una dintre noile imagini ale modei britanice, puştoaica în vârstă de 15 ani fiind la prima apriţie în revista „Teen Vogue'.

 

Iris, care aminteşte de Lily Rose-Depp, fiica lui Johnny Depp, cea care a avut o ascensiune incredibilă în lumea modei, va fi în 2017 imaginea unei campanii a brand-ului Miu Miu nu ştie încă dacă vrea să-şi faca o carieră în această industrie. Totuşi, ea a urmat şi un curs de modelling alături de prietena ei, Lila, fiica top modelului Kate Moss, care îi este naşă.

 

La fel ca şi Lila, Iris calcă pe urmele mamei sale, Sadie Frost, un adevarat icon al modei britanice şi cea care o inspiră în alegerile sale.

 

„Îmi place la nebunie să privesc fotografiile cu mama mea când era la vârsta mea, make-up-ul, rochiile. Stilul ei m-a inspurat mereu', recunoaşte frumoasa Iris, care a moştenit simţul estetic de la mamă si multe din trăsăturile lui Jude Law, precum ochii albaştri, considerat unul dintre cei mai carismatici actori.

 

Iris este pasionată de fotografie şi de pictură, dar şi de stilism şi mărturiseşte că îi place să poarte creaţii Chanel, Miu Miu sau Dior. În materie de accesorii, adoră inelele, iar tatăl ei ştie acest lucru şi îi face cadou câte un inel de ziua ei de naştere sau de Crăciun.

 

Foto: Instagram

 

Cum arată Iris, fiica actorului Jude Law, aflată la primul pictorialCum arată Iris, fiica actorului Jude Law, aflată la primul pictorial

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter