"Tom nu are nici o relație cu Suri”. Actorul Tom Cruise nu și-a văzut sau sunat fiica în ultimii 3 ani

Publicat pe

Se pare că Tom Cruise nu și-a văzut și nici nu a vorbit cu fiica lui, Suri, de mai bine de trei ani. În vârstă de 54 de ani, actorul a rupt orice legătură în ultima perioadă cu fiica sa în vârstă de 10 ani.

 

Ultima dată când Cruise și Suri au fost fotografiați împreună a fost în urmă cu trei ani, când a luat-o la Typhoon Lagoon Water Park Disney în Lake Buena Vista, Florida. Fetița avea atunci șase ani.

 

Katie Holmes, fosta soție a lui Cruise, poartă întreaga responsabilitate în privinţa creşterii fetiţei.

 

Surse din preajma celor doi au declarat că mama și fiica au fost „excomunicate” din viața actorului din cauza religiei sale scientologice.

 

Cu toate acestea un reprezentant al Bisericii Scientologice a declarat că acest cult nu are nici o influență asupra vieții personale a vreunui membru.
Tom și Katie au început să iasă împreună în 2005 și au anunțat un an mai târziu că vor deveni părinți. După 6 ani, în iunie 2012, cuplul a dezvăluit că divorțează.

 

Cristiana Mitroi, Foto: Hepta

 

"Tom nu are nici o relație cu Suri'. Actorul Tom Cruise nu și-a văzut sau sunat fiica în ultimii 3 ani"Tom nu are nici o relație cu Suri'. Actorul Tom Cruise nu și-a văzut sau sunat fiica în ultimii 3 ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter